Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lollypop rani radovi :))
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lollypop rani radovi :))

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 10>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 23:20
Originalno poslano od člana lollypop lollypop napisao:

ne znam ti reci da li je pittorico tezak ili ne; jer ja ne znam jel' to to kaj ja radim. ja uzmem malo boje na spuzvicu, ali jako malo i onda potegnem od toga lista na slici prema kraju i malo po rubu lista. onda uzmem malo bijele i to pomuljam. pa se udaljim od slike, ako mi je previse zeleno, jos malo bijele pomuljam, a ako mi je presvijetlo, jos malo boje. ali svejedno bih voljela na tecaj :)

Lolly, mislim da buš tam na tečaju daleko najbolja

Ovo si radila sa akrilnim bojma, zar ne?
Razlika ti je jedino kaj buš na tečaju učila sa pigmentima, pittorico medijima i ostalim stvarčicama potebnim za ktiga pravi pittorico
....ali, pittorico se može raditi i akrilnim bojama koje se onda miješaju sa jednim medijem - gelom za pittorico...i u biti, dobiješ nekaj JAKO slično ovom tvom...
Super si ti to i sama skužila...Svaka čast
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 22:12
ne znam ti reci da li je pittorico tezak ili ne; jer ja ne znam jel' to to kaj ja radim. ja uzmem malo boje na spuzvicu, ali jako malo i onda potegnem od toga lista na slici prema kraju i malo po rubu lista. onda uzmem malo bijele i to pomuljam.
pa se udaljim od slike, ako mi je previse zeleno, jos malo bijele pomuljam, a ako mi je presvijetlo, jos malo boje.

ali svejedno bih voljela na tecaj :)
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 21:58
lolly...odlično!!!smile141 pitoricco super i bez tečajaWink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 20:58
loly, ovo se zove fantazija!!!
Pločica mi je kao prava slika...a taj pitoricco, to mi se tako sviđa da ću vjerojatno otići na tečaj...Da li je to teško napraviti???
Radovi su fenomenalni!!!
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 20:23
Genijalan mi je prvi uradak.......smile80

U taj pitoricco se ne kužim preveć ali budem ga proučila pa da i ja nešto napravim!!
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 20:11
prva pločica je jednostavno divna, krasno lolly!!
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 20:03
ovo je moj prvi (bez polozenog tecaja :) ) pokusaj pittorica

Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 20:02
ovo je rađeno na keramickoj plocici koja je bila uokvirena kad sam je kupila. i ima tu spagu na koju se "slika" objesi. mislim da je to orginalno podmetac. plocica je bila bijela s nekim cvijetom, a okvir kricavo rozi.

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 20:22
no da
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 20:21
eto za šta služe kavice
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 20:15
upravo tako. i ove modle kaj kupujem isto nisu bas jeftine, ali ono ako se udruzi vise frendica pa se lijeva i lijeva, onda i nije tako skupo.

nasla sam na jednoj stranici kako bi se od silikona te modle mogle raditi, tip je napravio neku bacvu pa ako koga zanima:
http://www.ums-agram.hr/forums/viewtopic.php?f=14&t=9640
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 19:58

ma obican gips je super, moji su lijevani iz kalupa, ne kupljeni....fakat se mora pogledati u vise ducana za gips...zakaj ne proc jeftinije

Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 19:37
oni svjecnjaci su iz ofertisime. ja kupujem u dubravi i u sesvetskom kraljevcu, tamo znam da ih ima i sad.
6kn su mali.
9 veliki.

super primaju boju i cracke.

i da, i ja sam slucajno u nekoj nesanici dok sam surfala po netu pronasla te jeftine modle koje sam prvo punila gipsom iz lumosa 30kn 1kg i ispali su super.
onda sam kupila u nekom obicnom ducanu gipsa 8kn za 2 i pol kg i ako se dobro pogodi gustoca, ne vidim nikakvu razliku između toga i onog skupljeg.

i cure, hvala vam svima na pohvalama. smile79

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 19:25
to su odljevi mila....sve ti velim kad dojdes meni...hehehe -evo nacina da te nateram da dojdes
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 18:39
Super radovi, i magnetići i ramovi i boca i ploča ...ma sve... ali moram te pitati gdje si nabavljala ove svijećnjake??
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 10:19
ja sma ih narucila pre njihove stranice i u napomenu stavila da menazovu kad dojdu da ne dolazim ak nemaju sve kaj trebam..tak mi je najbolje
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 10:14
pa odem tam ak ne bu zima
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 09:14
ima ih za naruciti, bas ih gledam, krasni su jakoooooooo
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 08:54
za ne vjerovati, ali i da nakon nekog vremena puknu - vrijedi. To je sad skoro kupljeno?
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 01:18
pa istina, nisam mogla vjerovati da u chemacu ima nekaj tak jeftino jer su im ostali kalupi ko suho zlato....baš su ti super ispali...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.