Lollypop rani radovi :)) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | |
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nije silikonski nego onaj plasticni. napravila sam 3 serije za sada, sve je u redu. a taman da se slomi, za 15 kn nije mi zao.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
samo 15 kn???? sad sam ih baš našla, nikad to prije nisam primjetila,da i maju i tako jeftine....a reci mi kakav je kalup? silikonski, onako mutan ili od obične prozirne plastike....zna se dogodit da ta obična plastika nakona par puta jednostavno pukne pa ne volim kupovat takve kalupe nego isključivo silikonske...
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
u chemacu preko neta. 15 kn je kalup za tih 6 oblika. |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
i meni su svijecnjaci najbolje od najboljeg
motivi su stvarno divni
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jako lijepo draga moja.....svijećnjaci su moji favoriti....Bravo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pa svakim danom me sve više očaravaš, prekrasni radovi!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
magnetići i sve ostalo supač 5+. Oni prvi magnetići gdje si kupila kalupe ,njam njam
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
lolly sve mi se sviđa,magnetici su mrak
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ubit ću ove u pošti....niš se ne bini, lolly, napravim ja tebi novo, al onda bum ti došla doma donijet, samo da znaš......
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Svječnjaci, okviri... za popapati!!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
veza s angelekima kaj su na radiatoru su super
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
bubamaro, nije mi nista stiglo. vec bih ja uslikala da je.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
prekrasni su ti svjećnjaci |
|
![]() |
|
okvir za slike:
![]() i jos jedan tj. dva: ![]() |
|
![]() |
|
ma predobri su ti magneti....reci jel tebi stigao moj paket?? pa ne mogu vjerovat da još nije....čini mi se da ću ti ponovno nekaj radit, no ovaj put ću ti osobno dostaviti
|
|
![]() |
|
boca od alkohola sa dvokomponetnim lakom i smeđom uljanom bojom. uz rubove ona bordura za window color:
![]() |
|
![]() |
|
svjecnjaci:
![]() |
|
![]() |
|
dugo nisam nista stavila:
magneti prvi: ![]() magneti drugi: ![]() magneti treci: ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |