JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 58> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vičeš na mene da pogledam radove a ja to već sve vidla, misla sam da ima nekaj novo, al sve mi je mrak!!! ja ne znam koliko tvoj dan traje, moj je meni prekratak.......
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hihihi, kad me ulovi to je to...a da japanke su krasne, ovo je radna fotka, sad su upakirane u celofan i jako su lijepe
svijecnjaci su i meni za pet
no vila na panju mi je favorit moj
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Žemske , a da vi malo ohladite pa bacate nas u bed, barem mene. Raditi ovako 1000 na sat pa to ne radi ni naš B. Prekrasni sviječnjaci, .... a tek japankica...
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Nekaj ti ne štima u ovoj rečenici ![]() Vjerovatno si mislila: " joj ti.....antisklerin i persen SI BUM kupila !" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
joj ti.......antisklerin i persen i se bum kupila
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Naravano...čeka te ![]() Sam da ga nađem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljece cuvam
hippy -spremi mi horoskop da izlijem pls
|
|
![]() |
|
Imam ja ![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Toncica je presladak... a ja mu zelim sve ono sto mu i ti sama zelis...
klinci ce biti prezadovoljni sa slikama
svjecnjaci su super... di se mogu nabaviti ti kalupi
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma stvarno mi je više bad i dogovarati se, kad uvijek nešto iskrsne!!!
To bi jednostavno trebalo napraviti ovaj vikend!!!
![]() Salveticu čuvaj svakako moj sinek će se oduševiti...
![]() |
|
![]() |
|
hehe kad je sam kitio kao veliki, neg kak
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bor je odlican,ma vidi njega kako je sretan,zlato malo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
neg kak, imam salvetu ako trebas draga, spremim ti, vec je vrijeme da dojdes
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo i mene...
Malom princu želim sve sve najbolje!!!
Radovi su ti super, kao i obično!!!
Da li je to gore između ostalog i Bob graditelj???
Moj Ivan ga obožava...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
uuuu,koliko predivnih radova!
![]() |
|
![]() |
|
joj sad sam se setila da si na foticu vidla...hehehe a zakaj prosim lepe......pa ja sam sam dobrog uticaja...lalalaaaaa
|
|
![]() |
|
Ja sam to sve već videla....tra la la la la....
![]() Isuse, vidi se da se u zadnje vrijeme družim sa Jasssi ![]() |
|
![]() |
|
fala
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |