bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 22> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 17:12 |
Natpis za vrata za curice.
![]() i za dečke.... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobra fora, imaš ivana i ivanu????????
ljepo
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma nemam ja nikoga.... prerano mi je za klince....
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tenks!!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Super ti ovo zgleda...svaka čast.....
![]() ![]() To su već gotova slova? ![]() |
|
![]() |
|
da drvena....u bijeloj boji...
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bubić super ideja... baš mi se sviđa... a na čem je rađen natpis i slika.. na papiru ili drvetu ili si to negdje kupila?
Baš mi je fora... |
|
![]() |
|
sve je drveno, to je tako kupljeno...
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Super je.. kod nas je kupljeno?
|
|
![]() |
|
ne, ne, vani, kod nas to nigdje nisam vidjela...
|
|
![]() |
|
Pa to sam si i mislila...joj da mi je negdje otputovati u tak dobar šoping....
|
|
![]() |
|
he he, to i ja velim, sam mi ne bi naštampali novaca...joooj, kak bi to bilo krasno...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Taman za mog Ivana (stariji), ali on je već preveliki-barem tako kaže ali mu se sviđa i imaš p o h v a l e od svih nas
![]() |
|
![]() |
|
hvala puno!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
buba prekrasno i originalno,cista petica
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ej buba slatko jakooooooooooooooooo, ma vidi kak je ispalo, super, predobro mila...a salvete su ti krasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ma napravila si to ko bonbon draga...daj dalje, cekam brod da vidim...ajmo
|
|
![]() |
|
fala fala fala!!! kaj salvete krasne, pa ti si mi ih dala i jednu i drugu i fala ti....kaj bi ja bez tebe??
|
|
![]() |
|
brodić je pri kraju, samo što nije, malo ga malo još nakeljit, bude bude...
|
|
![]() |
|
i dupina sam stavila kaj si mi dala, si vidla?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |