OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 30> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
...Ali je zaista poseban....obožavam takve " neuobičajne " ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma nisam ništa, to je baš pravi novinski papir iz dnevnih novina
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
super idea...jesi namocila papir apa radila?
|
|
![]() |
|
Anđelčić je izrezan iz novina - neka reklama za izdavačku kuću, ali mi se svidio pa sam pokušala
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
draga angelek je divan...kaj je tosalveta ili print
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vidim da ste se sve ponovno raspištoljile sa radovima, pa evo nešto i od mene, kačim sličice
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
ovo je dobra ideja, ja jos nisam radila tanjure sa rubom jer nisam znala kako. sad znam
![]() tanjuri su super... volim vjetrenjace
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odličlno!
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je, dakle, bio pravi trenutak za staviti sličice mojih radova
Pošto nitko drugi nije stavio nove radove ispali su moji baš dobri.
Izabrati pravi trenutak, pretvaram se u političara
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ovo mi se bas sviđa, pogotovo na zidu kad je sve skupa.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
super ti je sve,i jako lijepo figura na zidu..iman istu salvetu,sad i ideju,samo da jos dođe volja za nesto radit
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Nemam više što za dodati, ovo je suuuupeeeer
![]() |
|
![]() |
|
Ma nisam našla čašu odgovarajuće veličine, pa sam rezala krug od papira, malo ga namočila vodom da bolje prijanja uz tanjurić i onda nasprejala.
Najprije sam radila rub, pa tek onda lijepila salvetu
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Super....a koja je tvoja tajna ovako pravilnih rubova? Manji tanjurić na tanjurić ili fora sa čašom? ![]() |
|
![]() |
|
Na ova dva sa užim rubom je plava boja (posprejano), a na onima sa širim rubom plava, malo pošpricana sa zlatnim
|
|
![]() |
|
Baš super izgledaju ovako na hrpi
![]() A koja ti je to kombinacija boja uz rub? ( ne vidi se baš dobro ) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |