Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtno cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtno cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 43>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 17:58
Ja sam karakter silom prilike jer u mom gradu za sjeme trajnica uopće nisu čuli ni u jednoj trgovini. 
Zato stalno po forumu moram nešto žicati...a inače ne bi LOL.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 16:38
Potpuno vas razumijem cure. Ja sam prošle godine ostala karakter sve do Flore. Ali, to što sam si pribavila nisam niti vidjela sjeme, tako da...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 16:27
Triša,ja sebi to svake godine govorim-imam dosta ,ništa neću kupovati-i opet hrpetinu nakupujemsmile42nisam karaktersmile184
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 16:11
Da sve ima svojih prednosti i mana. S jednogodišnjima ne brineš o spremanju u kuću i prekrasne su - ne treba im nikakve njega. Trajnice su divne, naravno zahtjevnije, ali su zato predivne kad ih se na proljeće iznese van, ne treba čekati da izniknu, pa svatko će odabrati prema svom guštu, a ja znam da moram imati svake godine nešto novo, jer me to jako veseli.
Jedino sam sama sebi obećala da kupovati neću ništa, jer samo trošim hrpu novaca, a toliko toga se može razmjeniti i uzgojiti. Dobro vjerujem da to obećanje neću baš održati sasvim, ali nastojati ću.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 15:48
Ja si mislim nekako čim više trajnica ubacivati,pogotovo sad kad imamo Baku BeuHug,i čim manje jednogodišnjih.Ok bit će i njih no mislim ih poprilično smanjiti.
Razmišljam o nečem novom za tegle(di je nestala ta tema od Ivane-Mie???)samo ne znam šta???
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 10:19
Hvala, hvala!
Nemoj se žalostiti, možda mu samo treba vremena da se prilagodi.
Ako te to može utješiti sigurno će procvasti prije mog koji je tek posijan.
A što ćemo, vrtlari moraju biti naoružani strpljenjem ali im se na kraju višestruko vrati kad ljubimci zasjaju u punoj ljepoti.

Našla sam u mojoj knjižici da moraju biti na posve osunčanom mjestu u vlažnom ali dobro ocjeditom tlu. Zimi korijenov vrat treba zaštititi pepelom ili malčom. Pa ti vidi jesu li tvom zadovoljeni svi prohtjevi.

Šaljem ti pozdrav i navijam da ti se nagodinu sve zaplavi od cvjetovaThumbs%20Up.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 09:25
Tako sam ja silno željela agapanthus, kupila na sajmu i nikada mi nije procvjetao, samo zeleno lišće, možda budem imala više sreće na godinu.smile43Horti dobrodošlica, vidim da si nova. Pozdrav iz sunčane Rijeke.
RIJEKA

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 09:07
Nema cvijeta kojem ja ne bih pružila utočište u svom vrtu ali ipak laganu prednost dajem biljkama kopljastog i travnatog lišća.
Tak da su mi među najmilijima hemerocallisi, kniphofije, crocosmie, phormiumi
( za sad samo željeni a ne posjedovani ), agapanthus... i travice razne.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2008 u 10:31
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Jurcam za tobom Hoya po forumu. Pogledaj tu.

<>http://209.85.135.104/search?q=cache:CukloXxeG8sJ:www.cvijet.info/Forums/viewtopic/t%3D2954/start%3D225/postdays%3D0/postorder%3Dasc/highlight%3D.html+dipladenija&hl=hr&ct=clnk&cd=5&gl=hr&lr=lang_hr

Evo opet mene - ulovila sam te Smile 
Od silne panike dobro da nisam na još koje mjesto ubacila poziv za pomoć !!!

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2008 u 18:20
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2008 u 09:29

Na listu moje dipladenije pojavile su se ružne smeđe fleke i list počinje žutiti.

Pomagajte - što bi mogao biti uzrok i kako liječiti moju ljubimicu ????

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2008 u 18:01
rasprava o krizantemama je premještena u temu krizanteme:

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=358
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 17:55
A kad bih ja bila zainteresirana, dli bi mogao koji gomoljčić, ili jedna s korjenčićem.smile79
RIJEKA

Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 17:29
Imaju neke gomoljiće ali ja jednostavno odvojim jedan dio grmića s korjenom i tako je množim, lako se primi i brzo raste ako je na povoljnom mjestu... Ako si zainteresirana rado ću ti poslati jedan mali grmić .
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 16:42
Kak se one razmnožavaju?
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 15:00
Nekako mi najljepše vrtno cvijeće Anemone, ovih dana sam jako zaljubljena u njih, prepune su cvijeta sad kad je skoro sve ocvjetalo, visok i razgranat grm, nježna boja...

Na vrh
Vlatka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 49
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 13:44
Hvala Nekome tko mi je poslao sjeme, vjerojatno cinija a nije se potipsao!! Trazila sam kojekakvo sjeme na privatne poruke a sad mi malo bez veze jer ne znam tko mi je poslao!! kako god, PUSA VEL'KA :)
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 14:03
uspjela si Smile

dobro nam došla
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 13:25

Ajme hoće li uspjeti !? Evo moje dipladenije !!!

Na vrh
Nana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 09:09
Dobro nam došla Hoya u ovaj cvjetni rajsmile73
Ma ne sumnjam, sigurno ćeš uspjeti!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.