Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 243> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Držim fige i čekam slijedeću sličicu sa malim zelenim izbojcima!
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša prava si sretnica!!
Srce su mi ugrijali tvoji pupoljci ruže...blago se tebi. Ja sam svoje sadnice posadila u jesen ali mi se čini da neće dočekati proljeće, jer je kod mene svaki dan debeli minus!!!Užas...
A reci mi za lantane da li ih i ja već mogu posijati ili da pričekam još malo???
I na kraju sve pohvale da tvoje vrijedne rukice i tvoj prekrasni vrt!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo još malo današnjih slika
Nevenu zima ne smeta
![]() ![]() Što je hladnije heba je ljepša
![]() Azaleja još ima pupoljke, ocvala je pa je pitanje dali će se ovi otvoriti
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ma vidi ti pupoljaka.....lijepo, brzo ce procvasti
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
U ovo doba vidjeti pupoljak ruže
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kod mene sve bijelo i smrznuto pa si grijem srčeko na tvom pupoljku!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Triša, mali savjet, za bolje nicanje je dobro pokriti teglice s prozirnim najlonom i pričvrstiti gumicom na teglu, tako se stvara mali "efekt staklenika" koji pospješuje nicanje
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Kako je lijep Neven
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja ti ne bih znala, znaš da volim malo eksperimentirati, pa sam posijala 6.1., a vidim da ih je Fatka posijala 21.12. i već su joj nikle, dakle stvarno ne znam što savjetovati.
Jedino da počekaš dali će i moje tako brzo niknuti, jer Seni, koja ima više iskustva kaže da niknu tek za dva mjeseca, e sad ti budi pametan.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I kod mene se smrzlo sve - osim krtice koja je do prije desetak dana napravila takvu stetu da sam gotovo zaplakala kad sam vidjela... Nevjerojatno, doslovce mi je preorala dio vrta!!
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Triša sve je prekrasno i predivno, sjetite me se za tamne Kukurjeke.
|
|
![]() |
|
OK, vrlo mudro, stavit ću prozirnu foliju preko.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno,i dok je vani zima ruze cvatu...
|
|
![]() |
|
Zapisala sam si, samo moram u to doba biti u vikendici - sigurno će biti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma šta bismo mi bez tebe Silvek!!!
Ovo ću svakako isprobati.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure, ma nije to moja zasluga, zaslužna je klima i dosta dobar položaj mog dvorišta, koji je kućom zaštićem od bure, a ima puno sunca.
Danas pročitam i vidim SilveK već nešto sije, pa kako je ona ipak "duša" ovog foruma, valjda nešto mogu i ja. Kako sam dobila sjemenke raznobojnih lantana, a vidim da se svi "palite na njih", eto šest posudica, šest raznobojnih sjemenki lantana danas posijano, u hodniku su na svjetlom osunčanom (kad ima sunca) i ne prehladnom mjestu - pa sad preostaje čekati.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
u Trišinom dvoru proljeće je stiglo,predivno je vidjeti ove slike dok je vani brrrrr
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
napokon da na miru pogledam novosti i imam šta i vidjeti, Triša stvarno si sretnica,a i očito te tvoje cvijećke vole kad još cvatu
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
blago ti se Triša...kod mene je sve uvenilo i otpalo lišće....samo se lovor zeleni
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
To je stari trik moje bake dok sije papriku i paradajz, posude drži pokrivene najlonom kraj peći sve dok ne počne nicati, tako prije i bolje nikne, čim sjeme nikne miče se folija i stavlja na prozor gdje je dosta svjetle da se biljke ne izduže.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |