Korisnik |
Tema Pretraga Opcije teme
|
bubamara22
Odrastao grm
Status: Offline
Bodovi: 1149
|
Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 22:41 |
hippy, platna spremna i čekaju jassi ujutro....
|
 |
Sponzorirani linkovi
|
|
 |
hippy
Trajnica
Bodovi: 0
|
Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 22:43 |
bubamara22 napisao:
hippy, platna spremna i čekaju jassi ujutro....
|
Djevojčice, puno ti hvala......do prve kavice...
|
 |
bubamara22
Odrastao grm
|
Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 23:17 |
ma nema na čemu....
|
 |
jassi
Trajnica
Bodovi: 1545
|
Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 23:25 |
a kaj ja dobim ujutro???  hihihiiiii...prosim hippy da me ceka moj capuccino sa secerom
|
 |
bubamara22
Odrastao grm
|
Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 00:11 |
e samo malo!!!! mene nitko ne pita za kavu??
|
 |
FranjicaZG
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR
Bodovi: 4567
|
Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 09:53 |
hoću i ja, hoću i ja.. ma Klimteki su ti zakon i kako si me samo prokužila da me prsteki svrbe od same pomisli na rad s njima... moram ovih dana negdje potražiti platneka, jasno, MKM mora ostati doma kako bih imala vremena prošetati. Znam da je bahato od mene i probati raditi no ako ne probam neću znati mogu li ja to. Moja su očekivanja neka ispadnu barem 30 % nalik na tvoje i nitko sretniji od mene.
Šapni mi gdje si malo pisala o radu na platnu, znaš da mi ej problem to tražiti a nije me bilo dobrih mjesec dana onako pošteno na Forumu pa mi je puno toga promaklo ( 
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 14:29 |
jassi napisao:
a kaj ja dobim ujutro???[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot6.gif" height="59" width="66" align="absmiddle" alt="smile179" />hihihiiiii...prosim hippy da me ceka moj capuccino sa secerom |
...da smo cappucino.... uletjela je u kuću  i još s vrata vikala da hoće kavu....šnitu kruha i nekaj gore da joj namažem jer joj je kaktiga pao tlak....jadan MM sav se izbezumio
ali kad je počela vaditi plata, pa hrpetine salvetica...se sem joj oprostila
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 14:35 |
FranjicaZG napisao:
hoću i ja, hoću i ja.. ma Klimteki su ti zakon i kako si me samo prokužila da me prsteki svrbe od same pomisli na rad s njima... moram ovih dana negdje potražiti platneka, jasno, MKM mora ostati doma kako bih imala vremena prošetati. Znam da je bahato od mene i probati raditi no ako ne probam neću znati mogu li ja to. Moja su očekivanja neka ispadnu barem 30 % nalik na tvoje i nitko sretniji od mene.
Šapni mi gdje si malo pisala o radu na platnu, znaš da mi ej problem to tražiti a nije me bilo dobrih mjesec dana onako pošteno na Forumu pa mi je puno toga promaklo ([IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley27.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Heart" /> |
Draga moja Franjice...nema tu velike mudrosti...prefarbaš platno bojom po izboru...nakeljiš salevtu ili motiv....urediš malo bojama kak ti se sviđa...ili doradiš dvokomponentim lakom ak hoćeš taj spuicani " loock " i to je to....
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 18:05 |
|
 |
bubamara22
Odrastao grm
|
Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 18:07 |
jao kak je dobra!!!
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 18:15 |
bubamara22 napisao:
jao kak je dobra!!!
|
Djevojčice, opet si u selu....a ja tebe čekam na našem chatu
|
 |
bubamara22
Odrastao grm
|
Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 18:20 |
he he uopće nisam primjetila tamo...
|
 |
FranjicaZG
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR
|
Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 20:24 |
Škrinjica je ludilo, sva sreća da se ljutim na mojeg najdražen netjaka jer inače noćas ne bi spavala od muke i raženja te salvetice.
|
 |
gortyna
Pustio korijenje
Bodovi: 173
|
Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 20:30 |
divna je ova skrinjica s blagom 
a je l to salveta ili neki veci motiv
|
 |
jassi
Trajnica
Bodovi: 1545
|
Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 20:44 |
hej bubo kud ja tud i ti , drugi put te peljam, ionak si moja pocerka...hihihi
hippy krasna je, evo majstor skace ko lud oko ena kad ju je vidio, cekam te na tulumu...juhu...molim da kcer podsjetis na njen poslovni angazman na rockasu....ozbiljno sam mislila.......dakle curke moj sin je ponosno vlasnik ovog poklona
e da, kafica je bila super, a tlak mi je zaista opal, svaka cast najela se ja ko u svojoj kuci...hihihi, kak me mazeeeeeeeeeeeeeee....iako mi je asnije tlak skocil iz drugih razloga, hipy me spasila
dakle skrinja je predivnaaaaaaaaaa
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 20:46 |
gortyna napisao:
divna je ova skrinjica s blagom [IMG]http://www.cvijet.info/FORUM/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />
a je l to salveta ili neki veci motiv |
To su u biti dvije salvete.....ovo sa plavom podlogom je jedna... koju sam, btw, ljepila u komadu, a ovaj gusar i papiga sa blagom, su druga salveta
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 01:02 |
jassi napisao:
hej bubo kud ja tud i ti , drugi put te peljam, ionak si moja pocerka...hihihi
hippy krasna je, evo majstor skace ko lud oko ena kad ju je vidio, cekam te na tulumu...juhu...molim da kcer podsjetis na njen poslovni angazman na rockasu....ozbiljno sam mislila.......dakle curke moj sin je ponosno vlasnik ovog poklona
e da, kafica je bila super, a tlak mi je zaista opal, svaka cast najela se ja ko u svojoj kuci...hihihi, kak me mazeeeeeeeeeeeeeee....iako mi je asnije tlak skocil iz drugih razloga, hipy me spasila
dakle skrinja je predivnaaaaaaaaaa |
Ma super...baš mi je drago da mu se sviđa...i ponosna sam kaj sam ga baš ja uvela u svijet gusarstva
Naravano da se vidimo na tulumu...i Lara kaže da će vrlo rado odraditi dogovoreno.....
Ak ne uspijem doći sa MM onda bm si Rent a Mucek-a
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 11:29 |
|
 |
FranjicaZG
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR
|
Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 17:15 |
Mislim da bi MKM rekla da je majstorica kao ti ipak mogla napraviti nekaj bolje a ne tak pohabano, pa kaj nemaš boje da sve iznova pofarbaš
|
 |
andrea01
Cvjetni guru
Bodovi: 5238
|
Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 18:16 |
|
 |