JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 58> |
Korisnik | |
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
happy happy birthday tonceku!
a mami da sve to izdrzi... iako uopce ne sumnjam...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() drveni siroki okvir
![]() vila na panju
![]() ![]() ![]() moje boce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() svijecnjaci zvijezde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() male slikica na paspartu kartonu i na malim platnima-pokloni za male uzvanike na antonievom rockasu...imam ih doma jos cca 6 kaj se suse jos motiva to poslikam danas
i doma se susi 5 boca i u pripremi 7 platna...no to do slijedeceg tjedna
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hvala koka
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
nisam bila u toku pa...ali kažu da dobre želje nikad ne kasne..i ja želim tvom junioru da bude sretan, veseo i zdrav!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ajde ajde, da vidim...
|
|
![]() |
|
i ja moram bit strpljiva, a stavim i slike iz vrtica danas.rockas princa
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
šmrc.......al bum bila strpljiva....
|
|
![]() |
|
ma ima, ali ti velim da je citac bio zagubljen, nasla sam ga pred pol vure ali bum sutra skidala na poslu jer je ovaj moj komp kao kocija spor
|
|
![]() |
|
kad će te slike više??? jel ima kaj novo il sam ono kaj sam vidla??
|
|
![]() |
|
joj fala curiceeeeeeeeeeeee
nista danas od slika jer je fotic u vrticu na fotkanju rockasa.....kiss
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sve najbolje malom toniju zelim
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
pridruzujem se cestitkama za malog slatkisa!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jassi...najboljoj i najvrijednijom mamy, velika pusa, na danasnji dan mukom izmucena mamyca
![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
cure svima hvala na zeljama,puno hvala...zaista.....
hippy...ma kaj da ti velim, hvala na rijecima, nakon ovog svega danas- HVALA, malo mi treba moralne odrske....veselim se nedjelji jakoooooooooooooooooooooooo
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
i ja bum..al u nedelju ![]() Malom Tončeku budem u živo čestitala ročkas...ali zato želim MAMI JASSI ovako JAVNO čestitaTi na svemu kaj je napravila za svog malog slavljenika ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pusa toniju!!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sinčiću sretan rođendan |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Sretan rođendan tvom prvorođenom i neka ga čuvaju svi anđeli
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Sretno porođenje i sretan ročkas malom princu (nikada mi neće biti jasno zašto klinci slave a mi smo se mučile, kaj ne!)
Evo tebi draga moja jedan veeeeliki zagrljaj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hihihihihi, ja sve vidla uživo!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |