Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 113> |
Korisnik | |||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jutrek curkice
franjica nemoj mi biti tuznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ak je tu netko da cmoljka to sam ti ja ...hihihii
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
||
i ja bih tako rado u Split na kavu
|
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||
Baš je lijepo što se ponovno okupljamo, ja sam malo
![]() |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
cure, evo i mene nazad čila i odmorna, iako ću sada kasniti s čestitkom ali kažu da za dobre želje nikad nije kasno, dakle
Želim Vam svima puno puno dobru 2009.godinu uz obilje zdravlja,sreće i novčeka i naravno puno jako dobrih radova i obilje inspiracije.
p.s na svom odmoru bila u splitu i odradila splitsku kavu s rose
|
|||
![]() |
|||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||
čekam vas, čekam vas i sad kad imam vremena nigdje nikoga nema,
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
sto bi mi bez nase gortyne? :hug:
![]() |
|||
![]() |
|||
||
nisi prva koja mi to kaze
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Gortyna, ti si ko stvorena za diplomaciju ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
otvorena je druga tema istog sadrzaja, a vaznog nisi nista propustila
![]() |
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Zašto je zatvorena tema Trikovi i savjeti za decoupage tehniku ? Jesam li nešto propustila?
|
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
Kad se male ruke slože sve se može.....
|
|||
![]() |
|||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||
samo sloga,ljubav i razumijevanje moze uljepsati sve dane u ovoj Novoj godini
puse svima i sretna nam bila |
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
Sretna Vam nova godina. . .puno zdravlja, sreće i puno, puno ljubavi. . .naravno i novčeki. . .
![]() |
|||
![]() |
|||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
||
sve najbolje u novoj, puno zdravlja i mira svima.
i naravno; puno ispiracije i lijepih uradaka! |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
curke sretna i mirna nova!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
![]() |
|||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
||
Čestitam vam svima Novu godinu, puno zdravlja i veselja, hrpu cvjetnih posuda i rascvjetalih glavica od srca želim!!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Molim vas sve, da se ponovno okupimo, družimo, budemo potpora jedna drugoj, budemo inspiracija... na početku ove koju nam najavljuju kao tešku (a kakve su mi ove do sada bile??????????) okupimo se i budimo zajedno jači, snažniji i još bolji MIR NEK VLADA MEĐU SVIMA NAMA!
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
samo da vam pošaljem svima pusu, zaželim veseli ulazak u Novu godinu i da mi budete zdrave, čile i sretne cijelu 2009....i vi i vaši svi
![]() je se vrijeme sledilo, al se iskreno nadam da će sve ostati po starom na ovom forumu...
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |