Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 243> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam kupila i nemam, ali sam potražila na netu tu biljčicu koju si ti kupila i stvarno je prekrasna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
plastenik je ludilo,morala bi i ja sebi jedan takav kupit,stvarno odličan poklon!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sretnice jedna, kod mene već 2 tjedna smrznuto, temperatura zadnjih dana niža od -10 stupnjeva noću, a kod tebe cvate...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme ludilo kakve su to, gdje si to kupila, fantazija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sada kad su te tako lijepo obradovali bit će kolačića... njami... |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Trisa,nije u pitanju plasticna vreca-izvini ako sam se izrazila pogresno
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mislila sam da će mi srce puknut kad sama raspakirala božićni poklon, koji su mi pod bor stavila djeca mm. Jedva sam čekala da ga mm smontira, pa sam odmah u njega posložila kaktuse, a po noći još preko sebe dobije dekicu, za svaki slučaj.
![]() Iako je hladno i ništa se u dvorištu ne radi vesele me ostići koji ne posustaju. Bojim se za njih jer su prošlu noć temeperature bila -1, a izgleda da će i noćas. Doduše pod zidom su, pa možda ne smrznu.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Plastenik je super i nadam se da je u zavjetrini jer meni je jednom nešto slično (od pleksiglasa) bura odnjela kod susjeda i palo mu na auto.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Triša poklon ti je super i već sam u njemu vidjela jednu ideju koju ću ostvariti na proljeće.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Plastenik je stvarno super!!! E takve poklone i ja volim
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bravo ja
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Trisa , cestitam za plastenik.
|
|
![]() |
|
Hvala svima, ja sam baš sretnica, svima se hvalim plastenikom, ma baš mi je dobro došao, a ove godine možda nabavimo još kojega, ako se to pokaže dobro.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Triša, želim ti da ti euphorbia bude ovakva
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasan darak!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Džomba da imaš pravo, ja ga po noći pokrivam dekom, ta plastična vreća bi me spasila, jer mi se ipak nešto smrzlo u plasteniku, moram to potražiti u vrtnim centrima ili cvjetarnama - baš ti hvala.
Zadovoljna današnjim čišćenjem, pregledavala sam malo lukovice, mnoge već izviruju iz zemlje, brzo će nas neki vjesnici proljeća obradovati.
Sad kad nema u dvorištu ničega vesele me rijetki pupoljci pokoje ruže:
![]() ![]() ![]() ![]() Ostići su ispod zida kuće, pa me još uvijek obraduju pokojim cvjetkom, iako mislim da ću ih morati porezati.
![]() A u hodniku kalanhoe, koje su već bile skoro u smeću u nekom restoranu MPK starija donijela doma "moja će ih mama spasiti". Očistila sam ih i pustila da se malo oporave, čini mi se da će biti u redu.
![]() Vani je nezaštićena aloa ostala na -5 i opstala za sada.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
E Triša, koja sam ja vještica! Otvarajući ovu tvoju temu, pomislila sam da si možda nešto napisala o onom tvom maštovito improviziranom stakleniku. Kad tamo imam što vidjeti! Ovo se zove dobro pogođeni poklon, stvarno da ti srce iskoči. Oduševio me kao da sam ga u najmanju ruku JA dobila. Doista odabrano s puno pažnje. Koja si ti sretnica. Ma zapravo, sigurno si ga i zaslužila, moja krilatica je da se uloženo kad-tad vraća.
Vidim da ima još mjesta unutra, treba to popuniti
![]() |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Slika plastenika nam je upalila lampice u glavi. Već vrtimo neke konstrukcije ...
U našoj blizini je pogon za proizvodnju plastenika. Moram im pokazati slikicu pa se možda i njima svidi ideja o mini plasteniku. ![]() |
|
![]() |
|
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Baš je predivan plastenik. Svaka čast djeci :)))
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Trisa,ja imam takav jedan,samo sto je visociji,recimo tako na 3 sprata
![]() Samo sto mi je prosle godine vjetar odnio tu plasticnu vrecu sto je preko tako da sam otisla i kupila platno koje se koristi u cvjecarama i koje podnosi temperaturu i do -5 stepeni!! Ljeti ga razmontiram u 3 dijela i koristim ga kao podlogu za moje cvijece tako da nemaju direktan kontakt s betonom! Lijepa stvar..vidjet ces ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |