OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 30> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek je isti problem sa kačenjem o zid.
Ovo su mali tanjurići (za crnu kavu) i na zid su pričvršćeni patafixom i zasad ne padaju.
Inače ja napravim omčice od tanke špage, koju stavim na tanjur uz onaj rub u sredini skroz naokolo i zalijepim vrućim ljepilom po cijeloj dužini, tako bude čvrsto.
Inače, najbolje je nabaviti one držače koji se pričvrste na tanjure i imaju kukicu, ali ih se teško nađe.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otočiću, ma prekrasno ti je ovo što si napravila, ali tek na zidu kad su u kompletu je pun pogodak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jako mi se svidja zid s tanjurima i tanjuri. reci kak si kukice na njih stavljala? naime imam par tanjura i pokusala sam sa vrucim ljepilom no srecom da je sal zimski bio na polici ispod jer bi tanjur bio u dijelovima. kukica se jednostavno odlijepila od tanjura :(
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ova salveta je krasna, i ja sam ju kupila u chemacu...cuj mislim da ce tvoji pocet skrivati tanjure pred tobom....hehehe
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo još malo mojih plavo bijelih tanjurića, neke ste već vidjeli, ali ima i novih. Kolekcija na zidu se povećava.
Slike su loše (mobitel, fotoaparat je stalno negdje okolo), stvarno su zaista ljepši.
Sad još moram na poslu ukrasti nekoliko tanjurića od crne kave, pa će biti još
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
draga ovo je idea za pet!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
a stvarno su ti ideje super, em poklonček em onaj božićni tanjur,poseban ti je..
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Super ideja za zamatanje poklona, skoro da me ne bi ni zanimao poklon koji je unutra!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Kao što je već Gortyina rekla.....zaista orginalno....super ideja..... vjerujem da ti je šogorica bila oduševljena.....ja bi bila...itekako....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
stvarno originalna ideja i izgleda super
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Znači krenuli smo u nove pobjede, super ideja , a što volim zeleno
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Uvijek nastojim što ljepše omotati poklone, ove godine rođendanski poklon mojoj šogorici sa malo salvetica (pločice od das mase sa cvjetićima od salveta)
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
"prozorčeki" su ti fantastični, sviđa i se kako si kombinirala salvetice
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
škrinjica je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
još uvijek se tražim u svemu tome, ali da bi znala što mi leži moram flertovati sa svim i svačim. Ali naći ću se ja... hvala na podršci ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
vrijedne rukice..........pa ti si svestrana..........samo tako nastavi...bravo...
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
baš si bila vrijedna, krasno 5+
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
u lijepu si skrinjicu pospremila blago
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |