Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 63> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj Zvrk kako je to prekrasno. Lijepo prostrano imanje, pa imaš puno mjesta za cvijeće. Ja sam gotovo sigurna da će tvoj cvjetni vrt pomalo rasti, mislim u širinu. Bogme bih se i ja voljela buditi rano uz cvrkut ptica u takovoj ljepoti.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Imam i ja pitanje za tebe, zvrk.
Često svratim u tvoj vrt.Obožavan engleske vrtove.Poznam ih iz bliza.Puno sam ih se nagledala nekad davno pa sam malo nostalgična. Jedino ti ne zavidim sada zimi kad je vani sve "okovano" ledom.Tada više volim svoj vrt u kome i sada pomirišem ružu, pojedem klementinu i naranču pa čak i sjedim vani na suncu. Moje pitanje se odnosi na loniceru.Ima ih puno sorti pa me zanima znaš li koja je tvoja?Da li je zimzelena ili listopadna?Raste li brzo? Imam puno ograde oko kuće.Jednu od njih bi željela isplesti sa lonicerom. Ali kojom?I kako je nabaviti?Da li se tvoja razmnožava sjemenom?Kad si je posadila? |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Zvrk imam pitanje što se tiće Wisterie, kad ti je prvi put cvala i da li je obrezuješ u 9. i 1. mjesecu kao što vele da bi je trebalo jer ja imam jednu tri godine i još nije cvala? |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Svaka čast Zvrk!
U ovim našim zimskim danima baš mi je ugodno vidjeti kod tebe zrake sunčeka. A i akcija s cvijećem vidim već kreće, bit će nam ugodno oku. Penjačice su mi fantastične uz kuću. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kad to sve na proljeće procvjeta bit ćemo sretni i mi i ti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
super zvrk,jos kad sve to procvjeta...
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
kad je bila jako povoljna ponuda
![]() Vrt je veliki , naci ce se mjesta. Nadam se da cu naci vremena.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I kod nas je počelo biti u minusu, brrrr, ne volim to. A baš si me podsjetila i da ja mislim nabaviti bijelu dicentru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() |
|
katrinca ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Prosinac 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 27 |
Tvoj vrt je sasvim u stilu kojog najviše volim.....I kuča! Ima umjetnička duša u tebi.....
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme kako super, svega i svačega za saditi u proljeće. Mogu zamisliti kakva će biti divota kad procvate 66 Cosmosa, a tek 50 irisa !!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Upravo sam narucila biljke preko kataloga JParkers
Dicentra (bijela),
Lupine (20 sadnica),
Geranium Salome (3 sadnice) ,
ukrasnu travu Pennisetum Alopecuroides (3 sadnice) ,
6 sadnica visegodisnjih biljki u plavim i bijelim bojama (specijalna ponuda , ispod 2 funte!)
Dutch Iris Mixed (50 lukovica),
Cosmos Sonata Mixed (66 sadnica!!!) -specijalna ponuda za 10 funti
+ dobijem besplatne biljke Ceanothus i lukovice(6) Pulsatilla
Jedva cekam
![]() |
|
![]() |
|
Od kuda narucujem svoje biljke (osim sto ih kupujem po vrtnim centrima).
Uvijek imaju specijalne ponude, cvijece koje posalju uvijek dobro naraste a nisu preskupi.
|
|
![]() |
|
Tako sam i ja pocela sa malim plasticnim 'staklenicima'
![]() Makar ih ja znam koristiti u kuci na proljece, samo zato da uspijem zastititi sadnice od nasih maca.
Kad su sadnice dovoljno velike i mogu izdrzati vanjsku temp. idu u staklenik.
Kod nas je uvijek ovako zelena trava, zima, ljeto (vise tratincica na travnjaku
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Za Božić sam dobila mali plastenik, koji će mi služiti za spremanje kaktusa i sekulenata , odmah sam se sjetila tebe i tvog plastenika, što bi sve u njega stalo.
Vidim da je i maca izvršila inspekcijski obilazak.
Znaš već se veselim dužim danima i proljeću - kad vidim tvoje slike kao da mi se čini da je u zraku miris proljeća.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Slike govore više od tisuću riječi. Lijepo je kad netko zna prezentirati svoj trud na tako jednostavan način.
Zaslužuješ 5+ iz vrtlarstva i prezentacije. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ja sam jako vizualan tip, pa volim pratiti razvoj u svom vrtu ovako po slikama.
Ako moze pomoci nekome drugome ,super
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
jjjooj miki koje čupave divote!! :))) samo nam i dalje stavlja slike da guštamo :))
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |