Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 113> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....svijeće su bile uvijetovane od organizatora sajma ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ondak napravimo svijeca ko u prici..ihihihihi
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
a kaj je s onom našom kolektivnom kavom??? ajmo dogovori!!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Baš me vučeš za jezik Ak nito ( osim Gogsa, Franjice i Jasi ) nije našao vremena da nas posjeti na štandu u dva dana ![]() ..onda ni ja nemam vremena za kavu s vama .... ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ok hippy oprastamo bubamario jerbo je bila u austrijici i donela tanjurceke i salvete,na ostaatk vici...bas
cuj ja k tebi na caffu dojdem..lalalalalalaaaaa
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
hippy, naj se ljutitit, ja sam stvarno bila u subotu, al se već bilo zatvorilo, a lijepo jepisalo do 10, ja došla u 8....i ništa.....
|
|
![]() |
|
opasna žemska, kak me špota....
|
|
![]() |
|
ma ona ti je jako draga, sam kaj se zmrzla na onoj zimi, jako je bilo zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .............hippy dragaaaaaaaaaaaaa mi te jojimoooooooooooooooooooo
|
|
![]() |
|
....i ja tebe jojim ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
a di je ninochkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
imali koga da chata samnom?
|
|
![]() |
|
imaaaaaaa
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jupiiii,nisam sama
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
evo i mene na kratko
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
hippy ja bih rado bila dosla da sam malo blize
![]() |
|
![]() |
|
rose bus poslikala svoj pokloncic
![]() meni tvoj jos nije stigao, mozda dodje sutra
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
radi, i onda kaze da ne vise....ajme...upucat cu se s ledja :)
|
|
![]() |
|
hoću,hoću,slikat cu ga,al ovo me zabrinjava,da moj paket jos nije dosao?
![]() |
|
![]() |
|
ja sa sam vec se upucalaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |