|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 113> |
Korisnik | ||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() |
|||
a joj jedino se ja nisam zapitala što je to, a na mene se odnosilo...hehehe, koje radoznale babe!!!! cijene molim? |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|||
Skupo je, naravano ![]() k sottile cca 79 kn malo pakiranje, veće 180 kn Prah cca 35-40 kn A uljana smeđa boja ti ne traba ak ćeš utrljavati zlatni prah..inače u art shopu u Gundulićevoj 16 kn ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|||
Dala sam joj link....a da puno ne traži dala sam joj točne " koordinate " navedenog posta ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() |
|||
Znatiželjan babac mora znat kaj je ovo? ![]() |
||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() |
|||
i sad mi još reci koliko košta sottile, zlatni prah i uljna NEŠTO, jer toga nemam gdje naručiti na netu, jedino u lumos da zovem?!?!? |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
ma ne stižem, već mi je tjedan i pol filip doma...aaaaaa...baš mi fali malo vremena za sebe, sorry |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
16.10 u 9.48 h
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Vidim ja, ljube moja, da ti ne čitaš temu Savjeti i trikovi ![]() http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2185&PN=11 |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
ljubeee, nemoj me ubiti, ajde nam još jednom, barem meni, reci kako se stavlja cracklee 2k.... to ne funkcijonira isto kao obični, jer kroz običnog se vidi danja boja a ovo???
reci cijelu proceduru ako možeš i smiješ ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Ma samo da prođe ova gužva....bit će angeleka ![]() |
||||
![]() |
||||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() |
|||
Ubode me u srce s time anđelima... joj prekrasni su!!
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Ove je radila jedna curka.... ![]() Inače, kad imam kalupe, sama radim odljevke ![]() |
||||
![]() |
||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|||
A okvire si radila sama od gipsa ili...???
![]() |
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|||
ok
|
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Ak bum opet noćna....možda se mimoiđemo ![]() ![]() Čujemo se večeras ![]() |
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|||
jel vidis, spremaj ga, sutra ujutro kampiram ti pred vratima dok ne izadjes van
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
O kako si ti skromna, draga moja ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
![]() |
||||
![]() |
|||
ok mila, i na to pristajem
|
||||
![]() |
||||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
![]() |
|||
sve je tako lijepo da ne znam sto bi uopce izdvojila. onak' gledam i gledam i gledam i
![]() koji je to 2K da daje tako sirooooke pukotine? |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |