OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 23> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misliš, da ofarbam vrata?
Ma bi ja, ali moram skinuti vrata da stoje vodoravno dok ih farbam
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
OTOK ovo je savrseno,ma genijalno...necu nista izdvojiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() evo još malo biljnog svijeta
|
|
![]() |
|
![]() i malo morskog
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
a ljepo, ša čak mi se i riba sviđa a nisam za morske motive.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok, dakle za sve ima vremena, od jogurta do "biljnog svijeta" - prekrasan uradak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ko ti uokviri sliku?ti?
svidjaju mi se obadve slike:)) |
|
![]() |
|
Kupim okvire zajedno sa staklom, pa na staklu crtam
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Kod mene si napisala da radiš sa staklom pa sam išla potražiti da vidim tvoje radove,kad ono imam što i vidjeti
![]() ![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
svratila sam ima li sta novoga,ma znam da ima,samo nisi jos okacila:))
|
|
![]() |
|
Hvala ti Esmeralda.
Gioia, ima nešto novoga, malo drugačije, eto pokušavam staviti slike
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eto, to su moje boce ukrašene stakalcima i kamenčićima za mozaik.
"punjenje" isto izrađujem sama, narandžasto-žuta je za limoncello, plavo-zelena ta rutu, smeđasta za smokovaču, a crvenkasta za trešnjevaču.
Nazdravlje!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Napokon pročitala sve od prve do zadnje stranice, radovi su za 10! Zaista genijalno!
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
krasan mozaik....a vjerujem da je dobar i sadrzaj za boce....
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
otok genijalne stvari radis,preprekrasno draga
![]() |
|
![]() |
|
Pronašla sam još jednu šačicu ovih kamenčića za mozaik, pa sam malo ukrasila jednu običnu staklenu vazu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako efektno! Krasna ideja! I ja sam radila s tim kamenčićima i ne razumijem zašto su suženi onako s donje strane, teže ih je za zaljepiti onda... Super ti je ovaj oblik!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme Otok pa kako si u svemu tako uspješna??!!!
![]() Pa ti sve što radiš zaista radiš tako uspješno da me to oduševljava!!!
Ma bravo.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |