JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 58> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e jassi, a s čim si radila ove anđeleke zadnje, jelto onaj neki dvokomponentni...kaj ses tim radi....?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
vices vices ali to je uobicajen tonalitet u kojem pricas :) i ti i hippy, ajme nadglasat vas nije lako :) ali svejedno i svedva vas volim puno. btw i druga vila visi :) daklem da se pohvalim ovo je moj poklon za bozic od jassi (lukavica je izmuzla info bez da sam skuzila da govori o meni):
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
joj ne vicem, krivo sam stisnula, sorry cure
|
|
![]() |
|
ALI IMAM PAPIR IZ CHEMACA KOJI IMA VIOLINE I GITARE I NOTE
ROSE THX
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
jok zadnji primjerak
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
violina ?????!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
fala fala.....kad me dobro uce ;-)
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
zaista ti ide super ;) |
|
![]() |
|
fala fala mila...naucih se s dvokomponentnim lakom....
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
bravo jassi
divni su ti radovi
i raspucavanje ti super ide, genijalko
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično
![]() |
|
![]() |
|
naravno da je bio kakac doma...sama voda..koja sam koza.....sad necu nikaj mutiti jer prvo moram pojesti sir da imam zdjelicu za bacit....em ti plavusu
|
|
![]() |
|
i to kaj velis..............................ja guska
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ma ženo ne drami, stisnulo se sigurno nije, brate dragi kada dođeš doma dodaj u tu smjesu još praha i vrati u kalup! ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ali puno bliže vrhu nego ja. Ja u podrumu a ti stepenicu do tavana . A što se tiče odljevaka do slijedećeg Božića će se stvrdnuti.(baš sam zla ha, ha) |
|
![]() |
|
anci,jucer ne, pogledam, ma ne znam di bum izlila tete su rekle ne u wc da se ne stvrdne i zastopa..joj koja sam benaaaaaaaaaaaaaaaaa....javim kaj se desilo..hehehe proljece thx na komplimentu-zaista
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ajde srećo kaj se žalostiš, drugi put bu bolje, dođeš kuć hitiš te iz kalupa van i zamjesiš nove, inače su ti kalupići brzo gotovi veće i deblje već za sat vremena možeš vaditi van, a manje i puno prije....život je školaaaaa.......si dobila salvete...????
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |