JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 58> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Misliš glupa, a ne glipa???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma pametna moja glavica, pa šta se nerviraš toliko, šta misliš da nitko drugi ne griješi, i ako griješe to ne znači da su glupi...jednostavno nisi bila koncentriran i točka!!!!
Pametnica si ti jedna i to velika....
A sada...
Kutija je fenomenalna!!!!
![]() Usudila bih se čak reći da je to moj favorit od tvojih zadnjih radova.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ma da..joj kak sam tupa i glipa.......
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Sad vidim da nije u toj boji, ali trebalo bi biti isto
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ako je to ceramofix prah u boji terakote, on se miješa sa vodom u omjeru 4:1, a vadi se iz kalupa nakon tridesetak minuta
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
joj sad dam gledala...koja sam glupacaaaaaaaaaaaaaa.....omjer je 4 x vise creamfixa neg vode...ja sam naravno obrnuto napravila...isuse koja sam glupaca
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
meni biš baš danas trebao doći ceramofix, u biti neznam niš više nego ti, prema uputama ga radiš i trebao bi biti ok...ako si ga razrijedila kako treba mislim da će se stisnuti s vremenom ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
u njih sam stavila creamofix- to je nekaj kao gips ali za pola lakse predmeti ispadnu...joj kak ne znam ja toooo |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
pa rekla sam ti sve o das masi što ti treba, a odljeve, nisam skužila da li si u njih stavljala gips ili što već? |
||
![]() |
||
|
thx mila. meni je ok, mogla je i bolje, ali ok, drugi puta...
dobro ko ce me uputiti u tajne odljeva i das mase
|
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
svidja mi se jako kutija, izgleda kao da je drvena
a ovaj svjetliji dio je bas fora ispucao
bravisimo draga :)
|
||
![]() |
||
|
ma sam da znas ovo bi trebali biti princ, princeza, dvorac i svasta...joj da bar uspijeeeeeee
|
||
![]() |
||
|
aaaaaaaa ja sam ih stavila ujutro na radiatoooorrr...koja sam kokos, skidam kad dojdem kuci ako se ne za...bu do kraja....jooooojjojojjojo
hvala za kutiju, ona bu mi za nosenje kolaca kad idemo u goste
a jel znas za ove kalupe??? ja stavila, pa cu vidjeti kad se vratim kuci kaj je ispalo
|
||
![]() |
||
|
hej kutijica je ispala super....baš mi se jako sviđa....btw, das masa ti se suši 48 sti, jedino u slučaju kad se radi o debljim predmetima to traje malo više....svakako ti ne prporučam silit suđenje ( radijator ili fen ) jer das masa rado popuca, voli se lagano sušiti u malo vlažnom prostoru.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ovo je kutija plasticnjaca od grehota koje sam poklopala
![]() ovo je odljev u kalupu koji nikak da se stvrdne...hm ko zna kaj bu od toga ispalo...hehehe
![]() ![]() o ovo od das mase zvoncici i ko zna kad bu suhi???? hhihihi
dakle trebam pomoc svih koji su ikad radili s gipsom ili creamofix-om i koji su radili s das masom:::KOLIKO SE SUSI ISTA OD OVOGAAAAAAAAAA!!!! ko zna kaj sam ja umutila????
|
||
![]() |
||
|
ma photobucket me zeza i puca veza, sutra cu na poslu, nemam nikaj osim jedne plasticne kutije, no dobro....imam kaj se suse zvona od dass mase ali ih necu fotkat sada u izradi i prvi puta sam u kalup edelala izljeve, jel bu se stvrdnulo i nastalo nekaj ili ne to j epitanje na koje cu znati odgovor sutra navecer.....no da i meni se desava ovak nekaj....ja sam ti jako daleko od savrsenog mila
![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
E takvo što da se i tebi dogodi, nemrem belivit
![]() |
||
![]() |
||
|
nemrem dignut fotke
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
budem danas doma pogledala kaj mi je ostalo pa ti spakiram...
![]() |
||
![]() |
||
|
draga to sam ti u antikvaru nasla onu drvenu posudu u koju sam lijepila cvijeteke, i drvene podmetace za case...samo 4 kom, , pa sam jucer to gledala i eto kak je ispalo..jako zgodno, sad cu na podmetace iza sa silikonskim pistacem nalijeputi drzace, i jos sve prelakiram danas
a uzela sam jucer i onu obicnu plasticnu kutiju od grehota...hehehe tak ih ja zovem jer kad ih otvorim sve pozderem, i isto sam ju napravila u dve boje s raspucavanjem i salvetom, ali se susi , pa nisam mogla slikati- to bu mi za kolace furat kutija
hvala cleopatra, fala spring......
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |