Darla |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brzo ozdravi a ako se sunce pokaže došeći do mene (može i bez kuglice koje su stvarno lijepe)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
pardon, imam
![]() brzo ozdravi
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
kuglice su prekrasne!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Supač, sve za 5+ , a ja izdvajam crne angeleke
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako lijepe kuglice,bijela s borekom mi je favorit
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
zelim ti da brzo ozdravis
one dvije plave kuglice su mi najljepse
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Darla već sam se pitala gdje si ti do sada??? Želim ti brzi oporavak!!! I da prokomentiram kugle su više nego dobre....kugle su fenomenalne!!! |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jao kak je to epooooooooooooooo
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Darla.....kuglice su prekrasne, zaista
![]() ...i moram primjetiti, jako pedatno napravljeno ![]() ![]() Šteta kaj ne spadam u tvoje najbliže, vrlo rado bi jednu od tvojih kuglica objesila na svoj bor ![]() |
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
I još malo....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Evo, ja ću početi s kuglicama....
S obzirom da sam bolesna već 3 mjeseca, sretna sam što sam makar nešto uspjela napraviti.
Uglavnom, odlučila sam ovaj Božić, s obzirom na manjak vremena, svakome od najbližih pokloniti po jednu kuglicu.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |