Poštanske marke |
Odgovori |
Korisnik | |
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Lipanj 2008 u 21:38 |
Nakon puno godina odlučila sam ponovo skupljati poštanske marke.
Imam jako malu zbirku 150 markica, i prioriteti su mi marke na teme: biljke i životinje (posebice kukci) S obzirom da sam ižicala sve žive oko sebe, a čak i tetu u pošti (koja baš i nije bila ljubazana), izmjenjala sve duple ...a ako netko od vas ima markice a ne znam kud će sa njima Tu sam
Hvala!! . |
|
začin mora teći
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ne znam kakva mora biti markica,ono sa štambiljom,bez.... uglavnom,ja sam davno sakupljala markice i mogu pogledati ako ima koju duplu od takvih pa ti javim.
Više ne skupljam baš,aj kad naiđem na markicu koje nemam stavim je u album ali sam prestala gnjaviti ljude sa markicama.
No ako netko ima,bum ih ja stavila u svoj albumček,veliki je,puno stane u njega
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, koliko ih moj brat ima, 5 debelih albuma. Već dugo nisam susrela nekog da ih skuplja. Sve složeno po državama, po starosti, sa žigom i bez žiga neke. Ma, već 20-tak godina nitko nije stavio koju novu marku unutra.
Ako se nađe koja dupla, javim. |
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budemo provjerili u arhivi. Mislimo da će se naći koji list prvog dana.
Bubice 78 pošalji adresu na PM. |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božikovine,ko da šalje adresu
Bubica,javi adresu,našla sam neke duple cvjetne
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fenomenalno, možda se opet pokrene i pisanje kad se počinju sakupljati marke. Ipak nas je Internet zeznuo i osakatio i ako se sami ne pobrinemo da neke stvari vratimo iz zaborava slijedeća generacija neće niti znati za takve hobije!
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas je najčešći hobi sakupljanje buntova novčanica na računu. Mnogi neznaju uživati i veseliti se malim stvarima. |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj hobi u djetinjstvu su bile - poštanske marke...i sad kad pregledam stari album osjetim onu posebnu čar tih malih sličica koje su dolazile iz meni nepoznatih zemalja....slagala sam ih po državama, abecedno...
|
|
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam ga i ja ,nije neka velika zbirka -albumić ali dok je trajalo veselilo me a onda više niko nije skupljao pa sam odustala ,dečki ponekad provire.............
|
|
sutra je novi dan
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Haha, ima nas više koji se prisječamo hobija iz djetinjstva. Godinama sam zdušno odljepljivala marke sa pisama, pa i sada kada dobijem poštu sa markicom, markicu odrežem i pospremim. Ali sada je to već rijetkost - internet, mobiteli, pa smo već i zaboravili pisati. Poslije je MPS počeo skupljati, ali nije ga to dugo držalo. Moram pogledati albume.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan hobi imam nekoliko albuma s markama iz cijeloga svijeta, moj ujak je radio u Africi i on mi je slao svakakve marke. Imam i cijelu seriju svrgnutog cara Salasija iz Etiopije, Zambije, Nigerije...
|
|
život je more
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako se ne varam to se zove filatelija,dakle doista lijep hobi ali traži strpljivosti.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skupljala sam marke u djetinjstvu i još uvijek skupljam, MPK skuplja salvete i male šećere
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu vjerovati da još netko skuplja markice...nisam to odavno čula i baš mi je drago. I ja sam dugo sakupljala markice, imam ih preko dvije tisuće...tko će to sve pobrojati... Kad uhvatim vremena, pregledat ću dupliće i pošaljem ti ako nađem ono što te zanima. A do tada, evo par prizora iz mojih albuma.
I nekoliko mojih omiljenih stranica (ako ih uopće objektivno mogu izdvojiti...) Dio moje španjolske kolekcije Imam dosta duplih, raznih motiva, pa ako te zanima, javi... |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme predivna kolekcija, nekad davno moj brat skupljao, pa sam uvijek uživalu u tome, no danas imam neke druge preokupacija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno!ne znam ni gde je zavrsila moja kolekcija,ma sigurno kod nekog deteta iz familije.Imala sam dosta iz Afrike...
Dado svaka cast! |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onda mogu markice sa pisama? a kako ih skinuti a da se markica ne osteti?
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otkineš dio koverte s markom i sve namočiš u posudu s mlakom vodom. Kada se marka odlijepi, staviš je na sušenje - ne na preveliku temperaturu.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |