JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi, osobno bi ih obojala u pastelno zuto (onda bi bili kao zlatni zvoncici koji vise) ili bi ih premazala bijelom i napravila zlatni obrub pa bi nagovjestali proljece (ili cak blijedo zeleni pastelni obrub kao da ih umocis u boju).
ne znam, tak ih ja vidim, no autor ih vidi drugacije :)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jos razmisljam...............
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi, gle, nemoj ti hvatati moje ideje, jer si ti vrlo kreativna osoba i stvaras na prepoznatljiv nacin. no znas sto kazu "ljepota je u oku promatraca" i svatko vidi neki predmet drugacije. ili ti se nesto svidi ili ne. npr meni su neki andjeli dojadili, no kad sam napravila jednoj frendici jedan mali okviric sada moram isproducirati jos 4 5 istih. i znas kaj....ne radi mi se to, ali kaj ces....kad su me lijepo zamolile :(
zato....radi radi stvaraj i budi najvrckavija jassi na svijetu :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aj oprastam ti head knockout danas, zbog one japanske gejse. btw ljudi, opet je bila kreativna, da samo vidite kaj je pripremila. naravno dok ne zavrsi nema sanse da pokaze, no mogu samo reci - zena vas ostavi bez teksta. svaki put.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovu ljucibastu mi nije dala da pipkam uzasna teta :) gle kak je lijepo kutija ispala, prekrasno.....to je drveno srceko i nutra stane puno tajni ;)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne srami se :) zakon je :) vidis kak je lijepo ispalo.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga Jasssi...tako nježno.....profinjeno....jako, jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Divno... bez obzira na te žive boje sve je nakako smireno!
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
slaaaatko, ružice su mi prekrasne a za mačuhice mi je žao što nisu iz vana jer su lijepe...okvir je jako lijep...
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ovo cvijece na ovoj srceko kutijici mi je sluzbeno najdraza salveta pa mi je tako i kutijica naj naj naj od svega iako je sve drugo cisti secer!
|
|
![]() |
|
o hvala vam puno cure, s obzirom kakve sam bil avolje jucer, super je sve ispalo!!!
sunce ovo je bila stara napola napravljena zdjela koju sam doradila jucer....i ja bi sad mozda nesto drugavije ali ok, hippy mila...hvala...hvala,spring thx, lollypop ..joj jako je lijepa ali imala sam samo jednu i sad sam tuzna jer ne znam di bi ju mogl akupiti jer bi jednu stalazu napravila s tom salvetom
hvala curke
nino...ma da ok je ispalo, s obzirom na sve, trebalo je i bolje, ali drugi puta.....
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
super mi je kutijaaaa......samo da pozdravim, pakiram se, odo u graz....pusa svima!!!
|
|
![]() |
|
jao mila sretan put, jedva te cekam nazad...provedi se, uzivaj i prosim ne trosi puno paraaaaa... kiss kiss...hvala za kutijicu
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
i javi kakve su salvete u grazu :)
|
|
![]() |
|
da, narafski i kupuj pakete, mi cemo posteno platiti svaku salvetu kaj das u prodaju...jel tak cure''!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Preporučam se
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |