cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Korisnik | |||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hvala. .a moja ofertisima je u čakovcu, ali su od zg i vž po artiklu skuplji 2 kn, tak da tam kupujem samo ako mi je kaj hitno. .
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
to ti odmah biraš poklon?. . .
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
daj, hippy, tko mi govori, majstorica od zanata. .ali ipak, hvala na pohvali. .
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Ma daj molim te.....
![]() |
|||
![]() |
|||
||
što, pa sad dok sam gledala tvoje radove oči mi ispale od divote. .
|
|||
![]() |
|||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
||
ja volim đenjaaaaaa
![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
vidiš, a ja sam u offertissimi uzela takve zdjelice ali su bile plave
|
|||
![]() |
|||
||
nadam se da ti se bu svidjelo đenjeeeee. . .
![]() |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
predivno
![]() |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
A novi radovi?
|
|||
![]() |
|||
||
eh, eh, draga moja spring. .bit će, ali nekako ne stignem pofotkat pa stavit, a imam ih puno, ali nisu završeni fale mi neke sitnice, a nebi rado stavljala ovako nedovršeno. .
![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
mam bu 25 slika ili više
|
|||
![]() |
|||
||
evo, konačno sam nešto poslikala, pa pogledajte. . .
![]() ![]() To su mala stakalca, nisu još dovršena, mislim ih upotrijebit za podloške za čaše. .
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
|||
![]() |
|||
||
I ovo je veliki plastični tanjur. .
![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
hej cleopatra...sve mi je lijepo, zanimljivi su mi ovi detalji sa kontur pastom (npr. ova zadnja imitacija heftanja |
|||
![]() |
|||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
||
lijepo, lijepo one prve slicice sa salicama su mi bas fora |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Cleopatra radovi su više nego dobri, dapače radovi su super...
Ali bih ipak izdvojila onu sa kanticom i kuhinjskom krpom. Nekako mi odskače od ostalih radova, ali bez obzira i ostali su prelijepi.
|
|||
![]() |
|||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||
opa cleo.....ti bila jako vrijedna.........ovo je naj
![]() i ako imas tu salveticu za čenđanje...... ![]() |
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
tra la la ja sam naručila salveticu,super je SVE. Šalice hmmmm .Ja sam kod staklara dala rezati stakla i bušiti rupicu pa mi ne treba nikakvog okvira, je da je malo skuplje u početku ali mislim da se isplati. Možeš pogledati na mojoj prvoj strani.
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |