Lollypop rani radovi :)) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | ||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hvala
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
i skrinja i ploca su mi mrak....prekrasno,bravo lolly
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
prekrasno
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
lolly, genijalno, fakat super ideja. npr trazila sam takvo ogledalo za hodnik, da ga uredim i nisam nasla. ovo je fora ideja.pamtim ;)
|
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
to je neka plocica na kojoj su neke bezvezne izreke na nekoj naljepnici. ja sam to ogulila. 19kn.
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
ploca je mrak. ovalna ploca je neka daska za rezanje ili? fora izgleda ;)
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jao sve je krasno..jako
![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
bravooooo.....super ispala škrinjica i ploca......
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
|
i magnetna i flomaster ploca iz ofertisime. 19 kn je na snizenju jer su otpale nekakve jabuke (inace je bila 49) pa sam ja gore nalijepila ovu ovalnu plocu.
![]() |
||
![]() |
||
|
konacno gotova skrinja:
![]() |
||
![]() |
||
|
mislim da je lakse ako se ide skolski. ono smjer prvog laka je isti kao i smjer drugog laka i smjer boje. i da se sve dobro dobro posusi. sve ono brzanje s fenom i radijatorima mi napravi manje pukotine. i ta spika da krakle radi u svim smjerovima... ma kako meni ne radi?
ja cu iduce tako sve po redu pa objavim radove :) |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Dođite na tečaj, tra la la la la ![]() ![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Bravo Lolly... očekujemo uskoro i škrinjicu!!
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
lollypop, lijepi su ti radovi...mada moram priznati da stvarno na anđelu ne bih primijetila 2k da nisi rekla...a kutijica je super
![]() |
||
![]() |
||
|
kaća, ja sam već par puta pokušala sa dvokomponentnim i nikad mi ne uspije...ne znam u čemu je kvaka
![]() |
||
![]() |
||
|
hahahha. kauboji pucaju, ali krakle ne :)
radim jednu ogromnu skrinju tako da mi ona oduzima svo vrijeme pa slabo radim neke sitnice koje bih mogla ovdje staviti. kad zavrsim, budem stavila sliku. |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
lolly nadam se da me i ti nisi krivo shvatila,meni su tvoji radovi super,super
![]() |
||
![]() |
||
mallory&mickey ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Studeni 2008 Lokacija: Cape Verde Status: Offline Bodovi: 14 |
|
Lollypop,
zanemari komentare da ti nije uspjelo ![]() M&M PS Ti si ![]() |
||
![]() |
||
|
kutija je prekrasna,obozavam tu salvetu
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |