cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 16> |
Korisnik | |||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
eh, eh, draga moja spring. .bit će, ali nekako ne stignem pofotkat pa stavit, a imam ih puno, ali nisu završeni fale mi neke sitnice, a nebi rado stavljala ovako nedovršeno. .
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
A novi radovi?
|
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
predivno
![]() |
|||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
nadam se da ti se bu svidjelo đenjeeeee. . .
![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
vidiš, a ja sam u offertissimi uzela takve zdjelice ali su bile plave
|
|||
![]() |
|||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
||
ja volim đenjaaaaaa
![]() |
|||
![]() |
|||
||
što, pa sad dok sam gledala tvoje radove oči mi ispale od divote. .
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Ma daj molim te.....
![]() |
|||
![]() |
|||
||
daj, hippy, tko mi govori, majstorica od zanata. .ali ipak, hvala na pohvali. .
![]() |
|||
![]() |
|||
||
to ti odmah biraš poklon?. . .
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
hvala. .a moja ofertisima je u čakovcu, ali su od zg i vž po artiklu skuplji 2 kn, tak da tam kupujem samo ako mi je kaj hitno. .
|
|||
![]() |
|||
||
miško, to ti je zdjelica i bila je naranđasta, ali sam ju ja napravila s gornje strane,tj. ne ispod stakla nego na staklu, a vanjsku stranu sam pošpricala srebrnim lakom, jer se boja skidala, ta naranđasta. .
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
![]() imam jedno pitanje: je li ovaj tanjurić original bio svijetlo plavi??
ja sam napravila par takvih, ali dobri su bili jedino u plavim tonovima...kako si ti uspjela riješiti da se vidi tvoja boja, a ne boja tanjurićaP?
|
|||
![]() |
|||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
||
wow, kako ti je sve ovo predivno |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
Prekrasno - šta više reći mraaaaaak
![]() |
|||
![]() |
|||
||
e djevojke, toliko ste me nahvalile da ću se uobrazit. .haha. .ma neću, ne bojte se, preveliki sam kritičar i perfekcionist da bih od hvale mogla dobit krila. .ima tu još mnogo za naučiti i doraditi. .ali svejedno vam hvala. .
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Cleo, tvoje radove bi prepoznala među hrpom drugih
|||
![]() |
|||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
||
casa s ljubicicama je da ju stavis na stol i gledas u nju pola sata :) prekrasna je.
|
|||
![]() |
|||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||
cleo....nema te,pa te nema.......a vidi sad......vrijedna zemska.......prekrasno...meni je tvoj druga časa favorit....a drugo je sve predivno.......
|
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
draga prekrasno i preljepo kao i uvijek,necu nista izdvojit,sve mi je lijepo
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |