cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Korisnik | |
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam svima na pohvalama. . .
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
hvala na pohvalama, a tanjuriče i zdjelice nabavljam kod nas u ofertisimi..mada sam ih prefarbala i s donje strane, jer nisam nikako mogla skinut etiketu i stalno je sve bilo ljpljivo, pa sam uzela lak i prelakirala sve. .eto.
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo.. prekrasno!!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
a meni ljubice i drugi tanjur po redu
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kutija i ljubice su favoriti ....krasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo još mojih par najnovijih radova, nadam se da se ovaj put vide kako treba. .
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
hippy idem danas tam, nakon sto obidjem dm da kupim pijesak pa ti javim da li ih ima. meni se cini da se daju jako lijepo ukrasiti jer su prozirni i nemaju nekih jakih reljefa, a lijepog su oblika kao cvijet.
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ma sto da ti kazem; sve ti je super; lijepo, mastovito i inspirativno.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Nina..pa ja ih nisam tam vidjela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
joj dosta o hrani, aj na chat tamo i tamo recepte mamite. sad sam gladna ;) btw hippy ovo su tanjuri o kojima pricah da ih sada imaju u damtinedamtiponudimpanema:
![]() vidis kak je to cleopatra super napravila sigurno se daju svakako urediti :)
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
More...sam da ga najdem ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
i ja sam odmah pomislila na rafaelo baš su slatke kao i sve ostalo. Hippy šalji recept!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Voliš rafaelo?????
Imam super recept za njih ![]() |
|
![]() |
|
u prvi tren sam zbog sitne slike mislila da si stavila rafaelo kuglice a kad ono kuglice za bor :) ajme....prekrasne su :)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
a kugle su mljac
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tanjuri, zdjelice, čaše, vazice ... sve ti je prelijepo
Inače photobucket je danas malo poludio i ja sam za danas odustala od stavljanja sličica
|
|
![]() |
|
cure hvala na pohvalama, i hvala spring što mi je pomogla u stavljanju slika. .jer stvarno pojima nemam što se događa, zašto mi ne uspijeva. .
![]() |
|
![]() |
|
Cleopatra....zaista jako lijepi radovi....ali ova čaša mi je totalni mrak...koji dobar oblik
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |