cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 16> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a rezoluciju si odabrala prije nego si ih uploadala u photobucket?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
evo vam link pa pogledajte direktno tamo jer ako ću ić sve ponovo i opet ne uspijem tad bu vraga. .
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
jesam, sve kao i obično i nikako da bude ok. .
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
sad sam se vratila na stranicu prije i slike su ti velike
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
meni je vecina slika mutna kad kliknem na nju,definitivno nesto nije u redu.svejedno,radovi su ti cista desetka.prava si umijetnica cleo
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
da, i meni...al kad odeš na full size onda bude fina i bistra...taman da se vidi kako je lijepo!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo nadam se da se ne ljutiš jer radovi stvarno zaslužuju da se vide!!!
![]() |
|
![]() |
|
misko hvala,spring samo nastavi..mi se ne ljutimo
![]() edit:jesu li samo kod mene jedino zadnje dvije slike normalne velicine..sve druge su mi malecke |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Cleopatra....zaista jako lijepi radovi....ali ova čaša mi je totalni mrak...koji dobar oblik
![]() |
|
![]() |
|
cure hvala na pohvalama, i hvala spring što mi je pomogla u stavljanju slika. .jer stvarno pojima nemam što se događa, zašto mi ne uspijeva. .
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tanjuri, zdjelice, čaše, vazice ... sve ti je prelijepo
Inače photobucket je danas malo poludio i ja sam za danas odustala od stavljanja sličica
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
a kugle su mljac
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
u prvi tren sam zbog sitne slike mislila da si stavila rafaelo kuglice a kad ono kuglice za bor :) ajme....prekrasne su :)
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Voliš rafaelo?????
Imam super recept za njih ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
i ja sam odmah pomislila na rafaelo baš su slatke kao i sve ostalo. Hippy šalji recept!!!!
![]() |
|
![]() |
|
More...sam da ga najdem ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
joj dosta o hrani, aj na chat tamo i tamo recepte mamite. sad sam gladna ;) btw hippy ovo su tanjuri o kojima pricah da ih sada imaju u damtinedamtiponudimpanema:
![]() vidis kak je to cleopatra super napravila sigurno se daju svakako urediti :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |