Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 113> |
Korisnik | ||||||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
uffff. .iris oprosti, mi se malo zapričale,ali ti si već to sredila. .hvala. .
![]() |
||||||
![]() |
||||||
Sponzorirani linkovi | ||||||
![]() |
||||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|||||
ma draga, osjećam tvoju pozitivnu vibru čim pogledam na komp, a kak nebi sad još dok mi šalješ. .hvala draga. .
![]() |
||||||
![]() |
||||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||||
ajmo sad razlaz morammalourlati tu na par ljudi pa me eto nazad...da vidis kad sad slozim bandu moju u red...em im misa maloga...puf
|
||||||
![]() |
||||||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|||||
jassi, dobar ti dan :)
paketic isporucen i naisao na gladne oke drage hippy :) a tebe ceka nesto kod mene, samo da ulovim vremena za isporuku. znam da ce ti se dopasti i da ce biti lijepo i kreativno.
|
||||||
![]() |
||||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||||
Ajme fakat....ja zaboravila ![]() JASSI...draga......HVALA TI ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
ok, sad ja cupkam na mjestu..........
|
||||||
![]() |
||||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||||
Trči čitati moj komentar!!!
![]() |
||||||
![]() |
||||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
o daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moj naklon mila
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
hippy...ma daj koka...kiss kiss---to su godine zato ne zamjeram..hihihiihiihihihhi( sad cekam njenu sibu po riti )
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Hippy izgleda da si nekome obećala tehniku pitoricca, ili ja možda kasnim???
Da li se to može objasniti kao što si mi već prije objašnjavala ili ne ide bez tečaja???
|
||||||
![]() |
||||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||||
Pittorico? E to je već amlo teže samo ovako pobjasniti, zaista ![]() Negdje sam već pisala o tome....budem pogledala.. |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Znači, pravac tečaj!!!
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
ma dala bu salabahter..jel da hippy
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Ma gle...mogu ja to Vam ovak objašnjavati...ali za to se zaista treba proći tečaj.....ti bi vjetovatno to jako brzo savladala jer imaš onu bitnu bazu ( poznavanje miješanja boja, tonalitea i sl. )... Jednostavno rečeno, pittorico je tehnika s kojom se motiv S tapa " sa podlogom, dodatno slijenčajući motiv i neko pravilo je u biti praćene i prenošenej na podlogu osnovnih tonova motiva ![]() Postoje pigmenti ( jako skupi, btw ) koji se miješaju sa pittoricom medijem a li ja osobno radim uvijek SAMO sa akrilnim bojama koje miješam sa pittorico gelom koji u biti usporava sušenje kako bi imala dovoljno vrmene za sijenčanje i kombiniranje tonova.... U svakom slučaju, preporučavam svakako odraditi ovu radionicu svima onima koji žele ipak malo više od decoupagea ![]() |
||||||
![]() |
||||||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|||||
Ja čekam da ti objaviš termine tečaja!!
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
djevojke, pregledala sam sve vaše radove, ali nemam vremena svakoj nešt napisati, pa ću vam svima zajedno reći da su vam radovi prekrasni i da ste jakoooo( jassi stil) vrijedne. .samo nastavite tako. . |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Curke...može mala zamolba....
![]() ....otvorili smo ovu temu kao Chat...znači možemo pričati o čemu hoćemo... .... ajmo se malo više držati tema po ostalim topicima....moderatori se malo ljute na nas.....da ne bi bilo... ![]() |
||||||
![]() |
||||||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|||||
Samo podsječam ovdje prisutnu tetu hippy!!! |
||||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |