JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 58> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma kad su gotove jos su ljepse, ovi izgleda neuredno zbog podloge i nije suho i konturi nisu gotovi, pa zato nije onak kak treba
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
jassi, novi uratci su prekrasni. zeno, iznenadis me svaki puta, morat cu si popiti nekaj za srceko da ne riknem od silnog uzbudjenja svaki put :)
prekrasne su i tako njezne, pogotovo andjelici sa srnom.....tako njezno, bozicno i upravo ono sto pozelis svima - dobro :)
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
hippy-ne na onom na cem bi radoprovela neko vrijeme...khm khm...na capuccinu K marke s mlijekom...vjestice jedna na usisavacu..belj..kaj ti s ene dopadaju,,,,ma joj, lijepse su bez ovog mackavog okolo po stolu i suhe sad kad su konturi suhi........ma sad sam tuzna, kaj nisam slikala prije pakiranja,.......
nino...thh...to sam s prsticima i spuzvicom i kistom - i sve kaj sam dohvatila....debeli namaz boje onak kad se osusi pa kad prejdes rukom da imas reljef....dobro ce biti
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Čuj Jassi, ja sam prema tebi stvarno ljena kravica, da ne kažem nešto ružnije, pa to je nevjerojatno koliko energije imaš, stvarno reci nam, na čemu si? Podjeli to s nama. Predivni su ti radovi a anđelko rastura...prekrašno.
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Jassi draga...viš to su ti posljedice ne spavanja ![]() Ja sam se samo nadovezala na Proljeće koja te je pitala ne čemu si to radila ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
joj kak ja vas jojim sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ok ak me nema dva dana na forumu saljite vatrogasce da ujdu u stan i izvade me
![]() bas mi je drago kaj se hippy koka zabavljas...kad te ja zgrabim...znas
sunce - hvala draga, ma ne bi ja cijelu noc da nisam danas obecala iako je moglo cekat jos koji dan, ja volim rijec odrzati zato sam toliko radila
hvala mila
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
jassi......ja ti se divim......ti si jedna velika dobra dušica.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
|
hvala leonadra, hvala
hehehe ja cu kod tebe morat na obuku za staklovinju majstorice
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ajme kolko ste vi u stanju napisat u jednom danu, nemogu vas polovit ...
radovi krasni kao uvijek, a moj favorit vjetrenjača, sanjam da ih jednog dana vidim zaprav
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
uzmi jedan vikend i dodji...... ![]() ![]() ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
|
leonarda hvala
ancica- i ja bi ih htjela vidjeti, daj zamisli da stojis ispod nje a onase okrece...............
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Ja stajala iprod nje...al se nije okretala ![]() |
||
![]() |
||
|
ti misa maloga i to je dozivljaj
|
||
![]() |
||
|
Je..pogotovo kad ih vidiš na desetine....." razasute " po polju....čisti Van Gogh ![]() |
||
![]() |
||
|
ocem i jaaaaaaaaaaa
![]() |
||
![]() |
||
|
Oćem i ja...opet ![]() ....bilo je to davno... 80-tih....vodio me moj braco...možda se sad i okreću ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
put do zemlje niske je prilicno jeftina stavka doslovno mozes otici na jedan dan na izlet. pogledajte malo low cost letove i evo vas tamo :)
btw jassi, sutra od franjice kupim salvete za tebe :)
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
malo malo pa ne mogu na internet
![]() ![]() sve su mi slike lijepe, ali one srnice su mi nekako više zapele za oko
![]() btw, danas ću ti poslati ona platna...pošalji mi pp sa adresom. neki dan sam zabunom izbrisala SVE poruke iz inboxa i nemam niti jednu adresu više
![]() |
||
![]() |
||
|
juhuuuuuuuuuuuuuuu ninooooooooooo
miskopisko saljem, salji mi na pp koliko para da ti uplatim
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
a miša mu, možda je trebalo puhat u lopat
![]() zamislite otić u nizozemsku u proljeće, a ono vjetrenjače u polju tulipanaaaaaaaaaaaaaa, a jojj.......
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |