JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 58> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja stajala iprod nje...al se nije okretala ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
leonarda hvala
ancica- i ja bi ih htjela vidjeti, daj zamisli da stojis ispod nje a onase okrece...............
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
uzmi jedan vikend i dodji...... ![]() ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ajme kolko ste vi u stanju napisat u jednom danu, nemogu vas polovit ...
radovi krasni kao uvijek, a moj favorit vjetrenjača, sanjam da ih jednog dana vidim zaprav
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hvala leonadra, hvala
hehehe ja cu kod tebe morat na obuku za staklovinju majstorice
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jassi......ja ti se divim......ti si jedna velika dobra dušica.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
joj kak ja vas jojim sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ok ak me nema dva dana na forumu saljite vatrogasce da ujdu u stan i izvade me
![]() bas mi je drago kaj se hippy koka zabavljas...kad te ja zgrabim...znas
sunce - hvala draga, ma ne bi ja cijelu noc da nisam danas obecala iako je moglo cekat jos koji dan, ja volim rijec odrzati zato sam toliko radila
hvala mila
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jassi draga...viš to su ti posljedice ne spavanja ![]() Ja sam se samo nadovezala na Proljeće koja te je pitala ne čemu si to radila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Čuj Jassi, ja sam prema tebi stvarno ljena kravica, da ne kažem nešto ružnije, pa to je nevjerojatno koliko energije imaš, stvarno reci nam, na čemu si? Podjeli to s nama. Predivni su ti radovi a anđelko rastura...prekrašno.
|
|
![]() |
|
hippy-ne na onom na cem bi radoprovela neko vrijeme...khm khm...na capuccinu K marke s mlijekom...vjestice jedna na usisavacu..belj..kaj ti s ene dopadaju,,,,ma joj, lijepse su bez ovog mackavog okolo po stolu i suhe sad kad su konturi suhi........ma sad sam tuzna, kaj nisam slikala prije pakiranja,.......
nino...thh...to sam s prsticima i spuzvicom i kistom - i sve kaj sam dohvatila....debeli namaz boje onak kad se osusi pa kad prejdes rukom da imas reljef....dobro ce biti
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi, novi uratci su prekrasni. zeno, iznenadis me svaki puta, morat cu si popiti nekaj za srceko da ne riknem od silnog uzbudjenja svaki put :)
prekrasne su i tako njezne, pogotovo andjelici sa srnom.....tako njezno, bozicno i upravo ono sto pozelis svima - dobro :)
|
|
![]() |
|
ma kad su gotove jos su ljepse, ovi izgleda neuredno zbog podloge i nije suho i konturi nisu gotovi, pa zato nije onak kak treba
|
|
![]() |
|
Jassi ,.,,na čemu si ( bila dok si ) ovo radila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma draga, ovo sam isla raditi nakon sto sam se okupala i isla prema krevetu, e onda sam se sjetil ada danas sam obecala toj teti kaj nosi u vrapce odnjeti ukrase andjele i slike, andjele sam napravila a slike ne, pa me grizla savjest, ustala sam i krenula po kavicu i do jutreka delala da dobiju zene u bolnici.
mozda sam hiperaktivna, no nekak sam se organizirala da mogu npr kuhat i raditi podlogu, pa sudje slagat i stavljat lak...nekak sam se naucila...ne pitaj kako
nisi nesposobna, sam sam ja luda pa sve po sebi zadanom zelim napravit makar danas opalil aglavom u stol
a podloga je karton za kasiranje slika-glatki
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jassi hajd mi reci iskreno koliko ti sati u prosjeku spavaš???
Ili si ti hiperaktivna ili sam ja lijena pa ne stižem ništa napraviti???
I na kraju radovi kao i inače super, a moji favoriti su ovi sa anđelima i sa svijećama!!!
Na čemu si ove radila, mislim koja je podloga???
|
|
![]() |
|
![]()
u izradi slikice za donaciju-za zenski odjel bolnice vrapce...idu s andjelekima tamo , malo veselja da im napravim
|
|
![]() |
|
kaj draga-papir? trebas da vidim koliko ih imam? salvetu nemam ak to pitas koka
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Violina ????????????????
|
|
![]() |
|
![]() jao koji esperanto......kiss
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
koga ili što?????? (koji je to padež)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |