JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 58> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e a školjka i klizalište su zakon, |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
JASSSSIII, ZLATNA SIIIII, HVALA!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
a da i cestitke sam pocela....................
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
je neg kako....sam jos da zavrsim one vile...kad pogledas nisam bas strajkala prevec kak ste ti i hippy zamislile...hehehe..ja to polako ali sigurno..pomalo
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi, skoljka je prekrasna, totalno duhovitta :) mislim da ce stajati na istaknutom mjestu kod mojih susjeda :P
btw vrijednice pcelice, radove vidjeh u nastajanju. ali tvoji zavrsni dijelovi uvijek iznenade jer su neocekivani :) prekrasno. i violinu si izradila, krasno :)
|
|
![]() |
|
ok mila
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
a joj neee, vidi se za iziskuje puno posla, osobno ne volim školjke i morske motive pa, ne da nije zapažena, nego ne plijeni mi toliku pažnju kao klasicizam... i hvala, nemoj mi slati papir...to je nešto drugo, uostalom mogu ga i sama kupiti, salveta je salveta, kad ih kupimo uvijek ih je više od motiva na papiru...Hvala ti srčeko nesebično |
|
![]() |
|
a kaj skoljka nikom interesantna....nju sam radila cijeli jedan daaaaaaaaaaaaaaan
|
|
![]() |
|
sunce moje, ja sam ti dobila pola od opla salvete -dakle dve violinice, jedna mi je ostala, ali sam u lumosu kupila papir sa gitarom i violinom mislim, pogledam pa ti duplo izrezem i posaljem
|
|
![]() |
|
i bolje, znas da muskarci nemaju mjere
![]() hvala mila
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Ajme Jassi vrednice mala, stvarno si se naradila ovaj vikend, a ja se čudim gdje si nestala...Sve je kao i obilno super duper, ali što mi je lijepa vijolina i klizalište
![]() Sad ću ja kao i ti na moje vjetrenjaće, KO IMA SALVETU NA VIJOLINUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, ako imaš barem 1/4 salvete šalji mi ju...ta će slika zasigurno ostati meni za moju kolekciju... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrijedna ženo, što da kažem - sve ti je prelijepo
A od one salvete sa bocama jučer sam napravila slikice za muške kolege s posla, ali svakom samo po jednu bocu, da se ne napiju
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je za moje prijatelje koji dugo nisu bili na moru pa sam i m ja njihovo napravila u skoljci
eto moj vikend
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dakle da ne mislite da sam ljencarila
ovo su neke narudzbe, neke donacije i poklono...ima jos nekaj...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
fala draga majko kraljice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nego mila odi na chat i prazni si oprukeeeeeeee u sanducicu jet ti cure ne mogu slati...joj koja sam ja majka kraljica
stavim slike kad napravimo sve
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
super draga,tvom sincicu ne fali animacije,a to mi je genijalno.cekamo slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fala kaca draga.......ma sve kaj najdem sklepam nekaj i to je to....skuzila sam da od svega mogu napraviti nekaj
danas ujutro sam na brzak anapravila sa sinekom jeza od plastelina i sibica, jer oce on jeza staviti da spava zimskisan, pa smo kupili kestene, a danas cemo mu kucu napraviti ..poslikam...hehehe svakaj delam
|
|
![]() |
|
jassi,kao i uvijek sve super,sve pet,od ideje do izvedbe
![]() |
|
![]() |
|
pa zato ti kazem , i nije tak tanji, evo ih ja imam u ruci, to je to vjeruj, i mozes napraviti oblike koje zelis
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |