Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 12:32

e a školjka i klizalište su zakon,smile141

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 12:24
JASSSSIII, ZLATNA SIIIII, HVALA!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 11:36
a da i cestitke sam pocela....................
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:48
je neg kako....sam jos da zavrsim one vile...kad pogledas nisam bas strajkala prevec kak ste ti i hippy zamislile...hehehe..ja to polako ali sigurno..pomalo
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:46
jassi, skoljka je prekrasna, totalno duhovitta :) mislim da ce stajati na istaknutom mjestu kod mojih susjeda :P

btw vrijednice pcelice, radove vidjeh u nastajanju. ali tvoji zavrsni dijelovi uvijek iznenade jer su neocekivani :) prekrasno. i violinu si izradila, krasno :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:33
ok mila
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:32
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

a kaj skoljka nikom interesantna....nju sam radila cijeli jedan daaaaaaaaaaaaaaan

a joj neee, vidi se za iziskuje puno posla, osobno ne volim školjke i morske motive pa, ne da nije zapažena, nego ne plijeni mi toliku pažnju kao klasicizam...
i hvala, nemoj mi slati papir...to je nešto drugo, uostalom mogu ga i sama kupiti, salveta je salveta, kad ih kupimo uvijek ih je više od motiva na papiru...Hvala ti srčeko nesebično
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:19
a kaj skoljka nikom interesantna....nju sam radila cijeli jedan daaaaaaaaaaaaaaan
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:19
sunce moje, ja sam ti dobila pola od opla salvete -dakle dve violinice, jedna mi je ostala, ali sam u lumosu kupila papir sa gitarom i violinom mislim, pogledam pa ti duplo izrezem i posaljem
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:18
i bolje, znas da muskarci nemaju mjereWink
hvala mila
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:18
Ajme Jassi vrednice mala, stvarno si se naradila ovaj vikend, a ja se čudim gdje si nestala...Sve je kao i obilno super duper, ali što mi je lijepa vijolina i klizalište smile190

Sad ću ja kao i ti na moje vjetrenjaće, KO IMA SALVETU NA VIJOLINUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, ako imaš barem 1/4 salvete šalji mi ju...ta će slika zasigurno ostati meni za moju kolekciju...
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:17
Vrijedna ženo, što da kažem - sve ti je prelijepo

A od one salvete sa bocama jučer sam napravila slikice za muške kolege s posla, ali svakom samo po jednu bocu, da se ne napiju
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:08

ovo je za moje prijatelje koji dugo nisu bili na moru pa sam i m ja njihovo napravila u skoljci

eto moj vikend

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 10:03
dakle da ne mislite da sam ljencarila

ovo su neke narudzbe, neke donacije  i poklono...ima jos nekaj...
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 15:39
fala draga majko kraljiceWink,kad se to meni napunismile42
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:47
nego mila odi na chat i prazni si oprukeeeeeeee u sanducicu jet ti cure ne mogu slati...joj koja sam ja majka kraljica

stavim slike kad napravimo sve
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:46
super draga,tvom sincicu ne fali animacije,a to mi je genijalno.cekamo slikeWinkClap
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:32
fala kaca draga.......ma sve kaj najdem sklepam nekaj  i to je to....skuzila sam da od svega mogu napraviti nekaj

danas ujutro sam na brzak anapravila sa sinekom jeza od plastelina i sibica, jer oce on jeza staviti da spava zimskisan, pa smo kupili kestene, a danas cemo mu kucu napraviti ..poslikam...hehehe svakaj delam
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:30
jassi,kao i uvijek sve super,sve pet,od ideje do izvedbe smile141
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 12:46
pa zato ti kazem , i nije tak tanji, evo ih ja imam u ruci, to je to vjeruj, i mozes napraviti oblike koje zelis
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.