Korisnik |
Tema Pretraga Opcije teme
|
hippy
Trajnica
Status: Offline
Bodovi: 0
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 11:47 |
Joj ljubice moje....nemate pojma koliko ste mi olakšale posao ...ma sve vas ljubim i grlim
Miškopiško.....a ovo za liker ti je super ideja....bum joj predložila.....kak bi mi ga poslala????
Ne...ne...ti to moraš meni sama donjeti
|
 |
Sponzorirani linkovi
|
|
 |
jassi
Trajnica
Bodovi: 1545
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 12:28 |
kasnim, ali odabir je ok, ja bo jos sam predlozila toj kaj kupuje od tebe da na tanjureke stavi npr suseno voce,smokve ili orahe ili tako sl u kombinavijama jer je to bozicno, a u kutiju kak se sika-pijaca, a slika noze biti umotana u neki organdi materijal,da nije papir i ukrasena sa trakom ili zlatnom spagom a umjeto masne ukras od susenih narandja ili sl
..kasnim..kasnim
bdw nista od kostima---sorry
|
 |
miškopiško
Odrastao grm
Bodovi: 489
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 12:31 |
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 12:33 |
jassi napisao:
kasnim, ali odabir je ok, ja bo jos sam predlozila toj kaj kupuje od tebe da na tanjureke stavi npr suseno voce,smokve ili orahe ili tako sl u kombinavijama jer je to bozicno, a u kutiju kak se sika-pijaca, a slika noze biti umotana u neki organdi materijal,da nije papir i ukrasena sa trakom ili zlatnom spagom a umjeto masne ukras od susenih narandja ili sl
..kasnim..kasnim
bdw nista od kostima---sorry |
Hvala ti draga na prijedlozima....jako lijepo aranžiranje
btw, muž je otišel u Jadran film....možda bude Gorštak ( Ninochkin prijedlog )...naravano,nitko ne može zamjeniti mog ljubljenog Mela....ali bože moj...bitno da bu imal suknjicu ..... oduvijek sam htjela vidjeti kaj muški imaju ispod tog kilta
|
 |
jassi
Trajnica
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 12:34 |
hihihi...zlocko jedna
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 13:58 |
|
 |
jassi
Trajnica
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:01 |
sad bi ti nekaj rekla o igri indijanaca i kaubaca....ali moram biti fina.......
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:03 |
jassi napisao:
sad bi ti nekaj rekla o igri indijanaca i kaubaca....ali moram biti fina....... |
Ajd nemoj biti fina...
|
 |
Ninochka
Pustio korijenje
Bodovi: 345
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:10 |
hippy, bas mi drago da se i muzicu dopala ideja gorstaka. pitah moje decke, ali postoji jedno mjesto gdje idu svi gorstaci (jedan party) pa mi ne mogu posuditi kostime jer do tada sve treba ocistiti, i pripremiti za put. :(
nego glede konzerve one komplikovane mlogo :) (kak mi se iz tih starih srpskih filmova svidja taj smijesni dijalekt) imas one crveno srebrno crne tanjure, ti su totalno pomaknuti i drugaciji. ovi su mi prenjezni za tu konzervu :) trust me - crveno crno srebrno bijelo to je to. kopam ti po topicu ali nikako pronaci slike tih tanjura (dva si stavila gore, pa znas kaj mislim).
|
 |
jassi
Trajnica
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:11 |
ja bi bila kaubacica da me indijanac lova i onda ulofi i onda me za kaznu zveze i skalpira............hihihihi---i sad bum dobila zbog tebe fasung ( eto kad sam solo 4 godine a ti me povlacis za jezik.....)
|
 |
Ninochka
Pustio korijenje
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:18 |
hippy napisao:
jassi napisao:
..kasnim..kasnim
btw, muž je otišel u Jadran film....možda bude Gorštak ( Ninochkin prijedlog )...naravano,nitko ne može zamjeniti mog ljubljenog Mela....ali bože moj...bitno da bu imal suknjicu ..... oduvijek sam htjela vidjeti kaj muški imaju ispod tog kilta  |
pravi skoti nista, ali ne smijem ti reci kako sam to doznala, ajmo samo reci bila vidjela iz prve ruke :) hihihi :)
|
 |
jassi
Trajnica
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:20 |
jezus marila.....zakaj se ja tak nemrem igrati
|
 |
Ninochka
Pustio korijenje
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:21 |
hippy, crne traperice, crna kosulja, crnobijela marama ili cak bijela i kaubojski sesir....ali kosulja mora biti otkopcana kao sto ju je jul briner nostio :) i da vidis kad ga dohvati njegova calamity jane :) ima da obrise pod s njim :) etooo ti budi calamity jane :)
|
 |
Ninochka
Pustio korijenje
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:21 |
cuj kaj da ti velim, nagledah se svega i svacega :) na tim nasim turnirima i festama :)
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:22 |
hippy napisao:
[QUOTE=jassi] kasnim, ali odabir je ok, ja bo jos sam predlozila toj kaj kupuje od tebe da na tanjureke stavi npr suseno voce,smokve ili orahe ili tako sl u kombinavijama jer je to bozicno, a u kutiju kak se sika-pijaca, a slika noze biti umotana u neki organdi materijal,da nije papir i ukrasena sa trakom ili zlatnom spagom a umjeto masne ukras od susenih narandja ili sl
..kasnim..kasnim
btw, muž je otišel u Jadran film....možda bude Gorštak ( Ninochkin prijedlog )...naravano,nitko ne može zamjeniti mog ljubljenog Mela....ali bože moj...bitno da bu imal suknjicu ..... oduvijek sam htjela vidjeti kaj muški imaju ispod tog kilta
Evo SunceRi riješila misterij
|
 |
SunceRi
Mladi grm
Bodovi: 891
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:25 |
ajmeeeeeeeeeeee, umrijet ću od srama
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:29 |
Branka...ako nizbog čega drugoga...onda radi ovih par sličica treba riješiti ono nešto....sorry curke..nešto samo BU  Jassi, to ti je " beetween Us "
|
 |
branka202
Novo sjeme
Bodovi: 5
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:38 |
hippy napisao:
Branka...ako nizbog čega drugoga...onda radi ovih par sličica treba riješiti ono nešto....sorry curke..nešto samo BU Jassi, to ti je " beetween Us "  |
e vid sad nje, ona stavi fotke a ja nek rjesavam... iris mici fotke!!!
(meni osobno ne smetaju, da ne bi bilo zabune...  )
|
 |
jassi
Trajnica
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:39 |
fala fala...ja sam dezurna plavusa...ok....nek nek,.....a htjet cete moju kafu, opet me nitko nw jojiiiiiiiii 
|
 |
bubamara22
Odrastao grm
Bodovi: 1149
|
Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 14:40 |
Hippy, dobre fotke...di ih samo izvlačiš??
|
 |