Tražim :) |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
ababic ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 13 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo, ja se predstavila u ispravnom topicu.
![]() Budem pokušala pronaći hrvatske nazive ovih biljaka, a ako ne uspijem: smijem staviti linkove s fotkama?
Uh, odoh na pravila Foruma.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Dobro nam dosla
a ne zamjeramo mi nista ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Eee konačno mogu reć da ja imam mesožderke.Kad pregledaš slike i postove vidjet ćeš šta imam pa se čujemo.
A ovo kaj si napisala,poima nemam kaj je(nisam učila latinski,daj zagorski
![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Ma nema problema, mozes pisati prvi post gdje god hoces, vazno je da si tu sa nama. A ako se hoces predstaviti, pogledaj pod temu "Nevezano za cvijece", tamo imas podforum "Predstavite se".
![]() Ažurirao aurora2 - 13 Rujan 2007 u 21:36 |
|
![]() |
|
ababic ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 13 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Pozdrav svima! Ovo je moj prvi post na forumu koji pratim već neko vrijeme. Tražila sam topic o predstavljanju, ali ga nema. Ili ima, pa nisam skužila.
![]() Uglavnom, tražim slijedeće biljkice, pa bih bila zahvalna ako netko ima:
Sophora Japonica
Anemone Multifida Allium Senescens Typhonodorum Lindleyanum Asteraceae Brugmansia Moraceae Maclura pomifera Juniperus x media i mesožderke.
![]() Hvala i nadam se da mi ne zamjerate što mi je prvi post u oglasniku.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |