Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 58>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 22:10
to je na daskici...ne vidi se ali u zbilji je krasno kad imas u ruci daskicu sa sjajnom vilom
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 09:30
gdje su ostale vile :) hihi rekao mi rista kak se to radi :) sam dovoljno puta ponovis i upali :P dobro ti jutro zelim i nadam se da si bila jako kreativna :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 09:54
jesam bila sam, stavim slike...ti si bic Bozji_Atila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nego zakaj se kraljestvo tvoje nije prijavilo na igru bozicnu?????????smile43
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 10:34
a gdje je taj topic? kad ti kraljevstvo nebesko doleti tamo na 9 kat ima da te u piksu pospremim :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 10:41
pogledaj prvi topik na vrhu_BOZICNI
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 10:42
btw jucer sam kopala salvetice i na zalost tema su bile klasicne bozicne, no uspjela sam ti naci nekoliko zaigranih motiva cak i medeke koji ce te razveseliti. andjela je bilo samo jedan motiv koji vec imas jer sam tu salvetu razmijenila s tobom.

no iza nove godine, idemo na mjesto zlocina pa ce biti puuuuuuno salvetica i prazni novcanici :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 10:45
 dakle ovo je moja nocna smjena, nekaj sam danas prodala, i ovo je na kraju moje aranziranjepoklona s ukrasima od slanoga tijesta...eto...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 10:55
 i to je sveeeeeeeeeeeeeee
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 12:03
pa di steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kaj je s mojom nocnom smjenom...aaaaaaaaaaaaaaaaaasmile43smile220
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 12:05
past cu u nesvijest! genijalno!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 12:16
hvala milaaaaaaaa, banda nestala po gablecima aja rintala do jutra opet...smrc

ok sad mi je lakse
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 12:25
jassi..gdje nabavljaš te daske?

Znam da ih ima svagdje....ali ja bi, ako može, da podijeliš info samnom   
Meni trebaju 15x15
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 12:32
priznaj da sam te zarazila s daskamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

chemaco
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 12:39
super su....no ipak su mi najljepši snjegovići u svim kombinacijama, i onaj kaj si mi pokazala na decoupage papiru kaj si kupila....vidiš da sam pogledala...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 12:39
smile61-spavalica
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 12:40
ha ha....uživam dok još mogu.... joj kak si ljubomorna samoShocked
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 12:44
smile102
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 12:55
gle ti ovu bestiju, sad se i belji....pa zbilja..../ignore ne gledam te ne vidim te i kaj mi mozes :P

talk to the hand :)

ovu ne vidjeh onaj dan, a gdje je ona ispod gljivice? tu si vec prodala pa je nema na slikama ili gdje je nestala? sigurno ju je rista upucao orahom :(
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 13:19
jok,nisam justigla napraviti
makaj ju nisi vidla,rekla si da ti jelijepa....eto vidis da je drugacija kad je u pripremi i kolika je razlika kada je gotova, ali glavno da ona jasi po meni
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 13:22
moram ici..bbyy
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.