Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 78> |
Korisnik | |
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A da mi malo sjednemo i zavidimo ti? Ja, npr. ne vidim vrh nosa od magle.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...to sa kaktusima me buni...ako ih ostavim na taraci imat će previše vode od kiše, a kako je na visoko uvijek nešto puše pa postoji mogućnost da ih bura tako mokre smrzne....ne mogu ih pokrit jer jaki vjetar sve odnese što je veliko, lagano...recimo neku plastiku ili staklo...uh...pa susjedima na glavu
![]() ....ipak bi bilo najbolje stavit ih u ulaz i malo zalijevat - saharski uvjeti.....a valjda će se na proljeće preporodit kad iziđu vanka na sunce.....
...korijenko kod nas je ovih dana temp l5 - l7 C....komodno se može raditi vanka kad nije kiša ili vjetar.....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Manči pa ipak se nešto događa, pa i slike su predivne, maca, vanzemaljci, maćuhice, super.
Kukali smo za kišom, sada će nas potopiti, sretna sam što sam sa staklom pokrila svoje kaktuse, jer se i ja bojim da ima je previše vode.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Blago tebi ti još sadiš i zabavljaš se po vrtu, meni je preostalo samo da čekam proljeće. Kaktusi će ti procvjetati i ako ih spremiš. Moji su preko zime u ne baš svjetlom prostoru pa preko ljeta svejedno cvatu
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....danas bio priličan dan....izašlo sunce...oblaci malo prohodili...sadila lukovice na taraci....tek ih sad stavljam u zemlju jer bi bile već procvjetale da sam uranila sa sadnjom.....
...moram nešto smisliti za kaktuse jer se bojim ove vlage....a htjela bi da su na taraci, a htjela bi da na proljeće barem neki procvjeta.....hm...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
....izvanzemaljci na mojoj taraci...
![]() |
|
![]() |
|
...ovo su zakorjenjene grančice od ove jeseni....
![]() ![]() ...puzavi ružmarin....
![]() ...žuta lantana...nalazište - luka Gruž...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...između kapi sam skakutala po traci...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
....danas....ups...jučer...
![]() ...nešto veselije....
![]() |
|
![]() |
|
...nešto i mi smišljamo ali nas djeca muče....svi imamo tikvane koji tulumare pa nam je bolje biti u Dbk za doček da ne bude frke, a onda poći na 3,4 dana i to neđe blizu i da je jeftino, a da ima snijega....možda Kupres, Blidinje...iako bi ja najrađe na Bjelolasicu ili još bolje ....Platak....dajte mi kakve prijedloge vi gorštaci iz Gorskog....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mi se spremamo u vikendicu za N.godinu - bit ćemo tri para i još dvoje koje tamo žive. Ako bude snijega biti će ludilo, a ako nas zatrpa svi smo penzići u sedmoj deceniji i nemoramo se brinuti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
....kad se sjetim tog ludog smjeha dok smo jezdili na tim škovacama niz brdo...ko mala djeca se veselili i završili u "potoku".....snijeg jako volim ali moram imat dobre buce, noge suhe i tople i kapu da ne bride uši....kad se lice počne kočit znak je da treba u kuću.....na rum-punč...može matis....ili irska pjena.....
![]() |
|
![]() |
|
Manči i ovo je super, jesen je isto lijepa, naročito na slikamo, kao i snijeg i sanjkanje na škovacerama, lijepo si ima objasnila što je to, ali ja ga volim gledati samo kroz prozor uz rum-punč.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči, jesen kod tebe je jako lijepa...kod mene je takvo lišće davna prošlost....mi se spremamo za snijeg
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...evo malo jeseni sa tarace i Petke...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |