JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 58> |
Korisnik | |
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
...ajd napiši temu i da se cure jave...pa napravimo popis
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
rekla sam ti za boju, bus uzela od mene
fala sunvce moje malo
springica a ko bu organizirao?
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
legendice, super su ti svi radovi, meni favorit ova zadnja ljubičasta kutija sa malom vilom zvončicom, joooooj, predivna je....
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
od sada kod tebe nosim salicu s poklopcem :) jedini nacin da zastitim najsladji zadnji guc kave :) to ti dodje ko sikterusha (kava kojom goste pratis doma ili zdravo seljacki steras doma) :)
upljesnivila se bijela farba. imala sam prekrasne zelene gljive po poklopcu, povrsini, i sva se osusila i pretvorila u jednu napuklu kocku :( grozno, fakat ne imah pojma da se boja kvari :(
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jassi.. ja sam davnih dana rekla da sam za Božičnu tombolu!!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
a zakaj malu jassi u top
![]() ok, imati ces opet gutljaj kave u salici....
|
|
![]() |
|
jok, evo je na kocki kak sam i mislila...ma od onih vila sam sam nju jucer jer sam sve ovo za dana s moramla napraviti..da ti ne velim do kad sam radila i ujutro se digla ilakiralai susila...ostale vile cekaju zavrsavanje s jos 5 daskica od jucer-ukupno 10-tak radova moram zavrsiti....puf puf puf
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
napravila je nove vile, damn zeno pa kaj mi to radis :)
nisu to pokemoni, da moram skupit sve....joooooooooooooooooooooooj kaj bum s tobom, u top :) u top bum te strpala :)
znaci ljucibasta nije zavrsila na kutiji za caj :)
|
|
![]() |
|
ova kutija ti i nije tak mala, ali jejakolijepa....hvala ti
springica duso...a takva sam ti....zvoncica sa carobnim prahom koju kad protreses kako sam vec rekla sve posipam bojama...heheh
nego ocemo mikakvu bozicnu lutriju napraviti??????? ono jedna napise nasa imena u dve kutije i izvlaci koja kojoj salje neki uradak i onda to fotkamo kad dobijemo...haaa???
|
|
![]() |
|
Bravo... jako lijepo.. kao što sam već rekla obožavam tvoje radove jer su veseli, razigrani , živi...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i meni je lijepo,i voljela bi dobit na poklon, barem ovu lila kutijicu,krasna je
![]() |
|
![]() |
|
kutija n ije sarena unutra, jednobojna je ,tamnija od vanjskog dijela i mat, vanjski dio je sjajni lak,,,,ma krasna.-...ode sve ovo...juhu placam dva racuna
|
|
![]() |
|
moja nocna smjena za poklon danas:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo
nije nesto ekstra ali mi jel ijepoooooooooo
|
|
![]() |
|
hej hvalaaaaaaaaaaaaaaa
mala bil aje na ploci drvenoj
a nisam ni sinoc mirovala, ali sam vec radove odnjela, nekaj sam uspijela slikati pa kasnije stavim-guzva mi je
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga,slatki,preslatki radovi.sve pohvale tvojim vrijednim i zlatnim rukama
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ženo ti si hodajuća inspiracija!!!
Nevjerojatna si...Stvarno ne znam koji od tvojih radova izdvojiti....svi su jednostavno fenomenalni!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Joooooj koje li divote, podsjeća me da sam nekad bila mala, mala. Ovo je bio šećer na kraju dana, suuuuper je!!!! Kaj je to ploćica ili drvo ?
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jassice, baš sam se pitala di si....kad evo te....je je, krasan je mobil....imaš zakaj bit ponosna....
|
|
![]() |
|
kome god da je namijenjen, izazvat ce pregrst lijepih osjecaja :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |