JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 58> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moj favorit je definitivno ova zadnja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
o hvala kraljice hippy, hvala miskopisko...hehehe bila sam vrijedna, no kad kraljica kaze da je ok, onda je ok......fala lepa cure
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
e, da...poznat mi je taj osjećaj
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Da te nebi kraljica malo ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno kao i uvijek, a ona vesela montaža leptira i cvijeća za 10 |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
evo vidis miskopisko odas malo postovanja a dobis po goloj...hehehe hippy koka to sam namjerno stavila jer sam znala da bus mi dala po riti...hihihiihiii najjaca siiiiiiiiiii KRALJICE mojaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
otok mila, to je za jednu moju frendicu koja zivi za leptire
|
|
![]() |
|
znam, draga znam...i ja sam dobila svoju porciju
![]() |
|
![]() |
|
to ti ja velim......al ju volim bez obzira kaj svako tolko siba radi......
|
|
![]() |
|
ko ju ne bi volio kad je sva tako...ne znam kak da ti velim....mljac
![]() |
|
![]() |
|
pazi sad kad siba krene...tri...dva...jedan..i evo hippy
|
|
![]() |
|
kasni, kasni...
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Koka..e to si pogodila....najjača sam.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cek cek da se konacno vidimo......ja cu imati jake snage...moj sin pa da vidimo ko je jaci...hihiihii
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
hippy, pazi se ovo nije obicna prijetnja :) hihihi :)
|
|
![]() |
|
Pa onda ću i ja uzeti pojačanje....sina...muža...kćer...dedu i babu... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
draga, kuss fuer kuss....
![]() |
|
![]() |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa napada me matica kraljicaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja jadna sitna ..........aaaaaaaaaaa
u boj u boj....kod mene na kafi
branka kissi kissi
|
|
![]() |
|
ok evo nasla u mobu vile-ninochka ,eto mila,-ali su samo u pripremi na daskicama
![]() |
|
![]() |
|
a ovo sam nasla u antikvaru:
-jedna drvena crvena zvijezda
-pet jako starih figura od...hm gips,glina ili nekaj....sv nikola, orasar,djed mraz...kako ih ja vidim
-jedna glinena zvijezda
-kuci sam uzela jedan lanac i rung od kljuceva i 6 sarafica
i nastala je ova zvijezda mobil
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sam da velim da je puno bolje uzivo, jer su mirne boje, ovo je od blica
eto osim kista, znam i sa alatom
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |