Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 21:55
jassi ti mi zadnji guc kave otmesh, macori mi oteli salamu iz ruke, pa danas je zaista teroristicki dan :) hihi :) uzivancija je druziti se s mini teroristom i tobom, stoga curke ak ne zbog kave, dodjite da vas obaspe gomilom ideja i mastovitoscu :)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 20:09
hvala mila, ubuduce si oko prsta nosim papir na kome pise-uzeti s posla citac i memori karticu od fotica...kad sam kokos

evo opet bila ninochka i vidjel anove kocke-tj zavrsene i pocetak serije vila...eto ona je ekskluziva ovih dana, kaj vam mogu kad ne dolazite na kavu i tretman alkaide , a i zadnji gutljaj kave vam popijem na kraju da vas nervozne doma ispratim...hihihihihihh
springica sutra gledas
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 18:13
Ja došla vidit radove a ono mnema ništa.. ali će zato sutra biti sigurno!!
Baš se veselim!!smile73
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 10:26
e pa ako ne speglam te nemoguce plahte ne mogu ugurati u ormar, daklem moram ih smanjiti da stanu tamo gdje trebaju stajati :) zvuzvaju se one poslije, bez brige :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 23:52
ihihihiiiiiiiiiiiii ja ne peglam nistaaaaaaaaaaaaaaaaa...kosulje mi pegla frendica, ostalo nakon susenja tak slozim da mi pegla zavidi....pa pegla je kucni neprijatelj...bjez od nje.....mislim da je pegla na najmanje koke da ne pokure sve, vec sam da napravi termicku obradu-lijepilo boljse valjda ufati a salveta je ravna---blago bubamari ona pati da bu ravno a ja volim poguzvano....kak i plahte --heh
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 23:01
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

na koliko stavis peglu ono khm...da ne skuris sve skupa? btw tko je izmislio peglu smislio je kak muciti zene :(

morala sam se uključiti samo radi tebe draga
....s godinama više ne peglaš ni pol stvari koje si peglala prije....recimo velike plahte za krevet...draga moja.....njih treba " gužvati " a ne peglati
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:46
piše na najslabije, to sam nekak uspjela prevest....i to je kao jako jako bitno...
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:44
na koliko stavis peglu ono khm...da ne skuris sve skupa? btw tko je izmislio peglu smislio je kak muciti zene :(
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:44
je neg kaj ninochka, odmah nam najdi nekog....sve najbolje stranice su na češkom il poljskom, bem im miša...i nemaju prijevod, za poludit.....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:42
ma ček ček....kaj mi znači ta pegla ak ja svejedno moram zaljepit tu salvetu na ljepilo i onda mi se zgužva kak i uvijek....misliš da pegla to sve kakti poravna....hmmmmmm, moram probat.....
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:41
geez sad jos i ove kaj poljski pricaju moram za prijevod zicat strava... :)

jajca su zivotinjsko carstvo toni je rekao da su mu taj najboljija :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:37
skuzila saaaaaaaaaaaaaaaammmmm---em ti cehe---daklem kutiju ofarbas u bijelo, onda sa trakom-ona papirnata, zalijepis ono kaj ostaje bijelo pa pofarbas plavo, skine se traka, salveta se odvoji i odreze kaj lijepis, premazes kutiju s lijepilom-pegla se grije, stavis salvetu,preko nje ide masni papir preko kojeg odma se pegla, kad je gotovo, vec je ocito sve suho, pegla se po salveti i kraj....eto ti ravna ploga...koji keks sa peglom...ti peglu...em
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:33
e jassice, našla sam onaj post di se govori o peglanju, kaj smo neki dan vodili raspravu, više nemrem pohvatat koji je koji dan...

http://asket.blox.pl/2008/08/Klejenie-na-zelazko.html

jedino ne kužim jel ide prije sloj ljepila mada mi se čini da ne, ančica je rekla da je na to radila, pa sam joj poslal pm da mi objasni kak.....po javim.....joj kak bu glatke bile, jedva čekam.....
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:33
a sad sam skontala...za jaje....em ti godine i antisklerin i plave pamenove....evo toni se dere iz sobe....smile96, ninochka znas kaj mislim naravno...opet slusam filozofske dizertacije........em ti lumena....taj se s fax-om rodio
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:31
cek cek, kartone si pozabila-ok, kakva jajca lepo prosim....sam nekaj pobrckala...nisam kriva...nisam ja...... i tak....dok ne otkrijem enigmu jajcovaaaa

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:30
ma ta ninocka ti je koma, dodje pa zaboravi donijeti zivotinjsko jaje, pa zaboravi kartone, pa mora opet dolaziti :) grozna je totalno :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:30
babe jedne...to kaj lomim cvijece i vjence ne znaci da sam ubojica ......a to da bi mogla biti bogata udavaca-dobra idea...hmmm

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:26
evo meeeeee....radim, pa ne stignem ni škicnut....he he ipak bum vidla prije ostalih (naravno ninochka me preduhitrila)....dojdem sutra kad god oćeš....već je ova nedjelja postala tradicionalni dan za čajanke....
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:26
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

jassi ti bi benzica ubila energijom, mam bi udovica postala :) ne bi taj tebe mogao proatiti :)

smile96 pametno zbori Ninochka...jedino te može utješiti da postaneš bogata udovica Wink
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 22:24
jassi ti bi benzica ubila energijom, mam bi udovica postala :) ne bi taj tebe mogao proatiti :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.