|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
Po listu da,no ja sam samo cvijet gledala i sličan mi je žednjaku.Ovakvu kalanhou nisam još vidjela.
Alkemičar,ostavi je da se rascvate da vidim kakav cvijet ima
![]() A jel ovo žednjak?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
![]() |
Ja mislim da je i ovo i ono moje žednjak.
Ivane, imam doma kalanhou u 3 boje i sasvim mi je drugaćija od ovoga. Jesi siguran da je to to?
|
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
![]() |
pa nisam siguran 100 % ali i ovo je kalanhoa
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
Ivane,nema slike!!!
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() |
ni ja je ne vidim
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() |
kod nas je trenutno sajam meda koji je poceo danas
i bas sam ovu biljcicu vidjela na par stolova pa sam pitala jeli na prodaju ![]() ali rekli su mi da je to biljcica koju stavljaju kod pcela za bolji med nemam pojma kako ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() |
Sta su pcele onda marljivije kad je ta biljcica u blizini ili i njezini sastojci dospiju u med? Obozavam med....svih vrsta.
![]() |
|
![]() |
|
goga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
![]() |
Ovo gore su sto posti sedumi ili po naši žednjaci, moje omiljeno za kamenjar. Na SB imate postavljenu ogromnu temu "sedum čošak" pod sukulente.
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() |
i ja volim med
pa vidi se zar ne ![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
![]() |
zna li netko naziv ovom cvijetu - zimi ima žućkaste cvjetiće
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
a zna li netko ime ovom zelenom cvijetu pored ovoga sa rozim bobicama )kojemu btw još nisam otkrila naziv ni porijeklo)
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
inače, taj zeleni ima bijele cvjetiće kad procvjeta
|
|
![]() |
|
![]() |
ovu ljepoticu sam ubrala ispred jednog restorana u vrtu, stavila sam ga u čašu vode gdje stoji već 10ak dana. Ni jedan korjenčić nije potjerao, ali neumorno cvjeta. Odbaci jedan cvijet pa odmah sutradan ima drugi.
Sinoć smo muž i ja došli s posla oko 21:45 i pored ovog većeg cvjetića je bio jedva zamjetan znak pupoljak (ni traga latici još), mi večerali, pogledali uvod u anatomiju, kad ustanem se i imam što vidjeti
drugi prekrasan cvijet procvao u niti 2 sata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jelsa ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
![]() |
Pozdrav svima . Svratio na forum i svidjelo mi se.Ostajem tu do daljnjeg.
Alkemičar,- Sukulent kojem tražiš ime je Echeveria,vjerovatno,pilosa.
Druga fotka -Gomphrena globosa i porijeklo je Australija i centralna Amerika.Pronađena je na oba kontinenta u divljoj varijanti.
Treća fotka -Catharanthus rosesus (Vinca),Možeš je razmnožiti reznicom ali bolje ide sjemenom koje možeš naći na istom grmiću gdje si ubrala pelcer.
|
|
![]() |
|
![]() |
pozdrav jelsa
i dobro nam dosao u drustvo ![]() ocito da ce tvoje znanje pomoci nama neznalicama ![]() ![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
jelsa ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
![]() |
Dina , hvala na dobrodošlici.
![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() |
Jos jedan znalac u nasim redovima.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() |
Ovogodišnja vinka u dvorištu moje mame u Dalmaciji. Najbolja je sijati sjeme, a tamo gdje je ima više rasjemeni se i iduće godine nikne sama. Budući je prošla zima bila jako topla ostala je i ova vinka od prošle godine. |
|
![]() |
|
![]() |
![]() prelijepa je sviđa mi se boja cvjetova |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
Ajde ko od vas ima sjeme,lijepo molim! Jelsa dobro nam došao,i dugooooo ostao!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |