Jesenske lukovice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 22> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marine hvala ti to sam si i mislila, neke biljke baš valjda ne mogu biti plave, tako je i s ružom - plava ruža uopće nije plava. No svejedno čekamo proljeće - ako uopće izađu plavi, ako ne posadila sam 50 crvenih, žutih i narančastih, pa ću uživati u njima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Marinn ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 75 |
Ma sve jedno i ljubičasti su ljepi a i imaju i malo drugačiji oblik latica nego obični tulipani sigurno će ti se sviditi!
|
|
![]() |
|
Ginger ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Veliki pozdrav svima!
![]() Već neko vrijeme pratim ove stranice i nakon što sam našla mnoštvo super savjeta za mene kao početnika sa malim balkonom napokon sam se odlučila registrirati.
I meni su ovih dana istjerali irisi (i pitam se hoće li preživjeti).
Žao mi je ako je na ovo pitanje već odgovoreno, ali imam u teglama posađene tulipane i narcise od prošle zime. Proljetos su bili prekrasni, ali me zanima trebal li što posebno napraviti ove zime s tim istim lukovicama?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ginger dobrodosla!
Nemam iskustva s lukovicama u teglama pa ti i ne mogu dati odgovor...posto si nova pronadji temu "tipkam iz",predstavi semnogi nisu mozda ni videli da si se uclanila... pozz i nadam se da ces dugo ostati s nama ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ako ih nisi vadila iz tegle, mislim ako su i sada u tegli, onda baš ništa, samo čekati da izrastu i na proljeće procvjetaju.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ginger ja obavezno imam tulipane, narcise, zumbule, šafrane i još koješta u teglama - ništa ne vadim iz njih i vani su mi cjele zime i svako proljeće me obraduju predivnim cvjetovima.
Doduše ja sam u Rijeci gdje nije tako zima, a ne znam odakle se ti javljaš.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja sam početkom ove godine posadila lukovice zumbula koji je več bio niknuo (ok pitala pa dobila lukovice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajme baš ti zavidim kad bi bar moj procvjetao, Dobila sam od Skitnice narančaste, pa sam dvije lukovice stavila u podrum na hladnije, tako piše u knjizi, sada su pustile cvjetnu stapku, pa ću ih preseliti unutra kraj stakla na toplo, možda budem imala sreće kao ti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
ja sam nešto lukovica kupila , ali nažalost i moju sramotu nisam ih uspijela posaditi jer su još u vrećici , ali budem ih metnula u teglu -evo obečajem da mi ne propadnu , a problem je taj kaj sam mislila preslagivati jezerce i onda to obaviti , ali ni to nisam stigla i tako su ostale
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Vi se svi divite Plantloverovim slikama, a ja ih ne mogu otvoriti. U čemu je problem?????
|
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1101&KW=Plantlover
Probaj ovdje, ja vidim slike bez problema, to je njegov dnevnik, iako tog mladog dečka od ljeta više nema na forumu - ne znamo što je s njim.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala Triša. Šteta što se ne javlja imao je krasnih ideja. Baš me zanima kako su mu uspjele.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
djevojke i dječaci gdje vi nabavljate lukovice ali one neuobičnijih sorti? Na stranicama MBM ima prekrasnih ali sjeverno od Zagreba ih nema (nemaju maloprodaju) a ne šalju poštom, da li postoji netko ko šalje i gdje da vidim ponudu?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Mnogo toga neobičnog možeš naći u cvjećari u Trgohitu u Čk na proljeće
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
što bi ja bez tebe tamo nisam ni bila ove jeseni, vidimo se
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
evo nešto narcisa prošloproljetnih da se malo prisjetimo toplih dana
![]() |
|
![]() |
|
Kad da sadim gladiole i dalije u vrtu? Pomagajte
|
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Ja svoje gladiole i dalije sadim negdje april,maj,zavisno od vremena.Bitno je da nema više mraza.Znači čim otopli i ne bude više mraza
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Da,i ja gladiole sadim kad prodje opasnost od mrazeva...E sad ,kod nas je vrijeme jako varljivo zadnjih godina,pa tako više ne gledam koji je mjesec nego onako po svom nekom osjećaju,sadim..I prošlog ljeta sam ih sadila u razmacima od po 7 dana,da bih kao produžila cvatnju istih,ak nisam baš zadovoljna bila...I ove godine ih sve sadim skupa,jer one svakako ne cvijetaju sve u isto vrijeme,a one koje sam prve posadila bile su i najljepše i najzdravije...
|
|
![]() |
|
Hvala cure pomogle ste mi puno, dakle lopaticu u ruke dok će biti temperatura iznad nule
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |