Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 79>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 11:31
pa dobro gdje je taj euroshooooopppp
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 11:38
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

pa dobro gdje je taj euroshooooopppp

Varaždin, Koprivnica, Split.....
U Zagebu ga NEMA
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 11:39
gogs svi radovi su ti cista desetka..sve pohvale....smile141
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 12:07
koprivnica ili varazdin, kaj organiziramo decoupage vlak ili povorku auta do tam :) miskopisko kaze da se kod nje sele u manji prostor pa se do tada ne narucuju velike kolicine materijala :(
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 12:09
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

koprivnica ili varazdin, kaj organiziramo decoupage vlak ili povorku auta do tam :) miskopisko kaze da se kod nje sele u manji prostor pa se do tada ne narucuju velike kolicine materijala :(

Ma niš...kad dođe roba...nek nam Miškopiško javi...pa mi fino na jednu grupnu kavicu v Koprivnicu   
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 12:12
kavica i crnac bez jaja vas čekajuSmile
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 12:16
[QUOTE=miškopiško] kavica i crnac bez jaja vas čekajuSmile

To vam je MOJA PRIJATELJICA
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 12:18
smile171smile78
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 12:39
ok moze,  na crnca navek spremna-kak god to da shvatitesmile96smile79
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 12:41
smile61
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 12:42

ok moze,  na crnca navek spremna-kak god to da shvatite[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot15.gif" height="44" width="60" align="absmiddle" alt="smile96" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot134.gif" height="63" width="65" align="absmiddle" alt="smile79" />

A mi fine, iz skromnih građanskih obitelji...kaj bi si drugo mislile, prosim lepo
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 12:53
hippy, znaci idemo u koprivnicu :) daklem misko kad ta roba stize? :)
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 12:54
nisam bila ovaj tjedan...možda danas skoknem vidjeti kako stvari stoje.Smile
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 13:26
pa na kolace...boze neg kak...hehehe

neg ja se preporucam za par kutija ak ekipa ide, pls da mislite na mene, ak treba unapred uplatim nekom parice da mi kupi, thx
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 13:32
o kakvim se to kutijama govori?? oću i ja...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 13:34
drvenjace povoljne....neg jel dolazi ona tvoja iz aust...ja vec cupkam na mjestuuuuuuuuuuuuuu
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 13:35

svakakvim, bubamaro...sve moje drvene kutijice su iz euroshopa...cijene su vrlo povoljne (bar ovo što ja kupujem)...ima naravno i skupljih, ali te me ne zanimajuWink

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 13:42
i ja i ja i ja...pls kupi i meni, ja ti uplatim...molim...molim..molimmmmmmmmm miskopiskooooooooooooooo
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 13:43

drvenjace povoljne....neg jel dolazi ona tvoja iz aust...ja vec cupkam na mjestuuuuuuuuuuuuuu

došla je već, no iz beča, pa nije bila u ikei, niš se ne brini, odmah bum ih sad naručila od nje, a ak ću ja prije njenog idućeg dolaska ići u ikeu onda ih ja kupim....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 13:43
oćem i ja drvene kutije.........!!!!!!!!! svakakve...koga mogu žicat da mi kupim, paltim sve kaj treba...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.