Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 79> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa dobro gdje je taj euroshooooopppp
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Varaždin, Koprivnica, Split..... ![]() U Zagebu ga NEMA ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
gogs svi radovi su ti cista desetka..sve pohvale....
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
koprivnica ili varazdin, kaj organiziramo decoupage vlak ili povorku auta do tam :) miskopisko kaze da se kod nje sele u manji prostor pa se do tada ne narucuju velike kolicine materijala :(
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ma niš...kad dođe roba...nek nam Miškopiško javi...pa mi fino na jednu grupnu kavicu v Koprivnicu ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
kavica i crnac bez jaja vas čekaju
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=miškopiško] kavica i crnac bez jaja vas čekaju
![]() To vam je MOJA PRIJATELJICA ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ok moze, na crnca navek spremna-kak god to da shvatite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A mi fine, iz skromnih građanskih obitelji...kaj bi si drugo mislile, prosim lepo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
hippy, znaci idemo u koprivnicu :) daklem misko kad ta roba stize? :)
|
|
![]() |
|
nisam bila ovaj tjedan...možda danas skoknem vidjeti kako stvari stoje.
![]() |
|
![]() |
|
pa na kolace...boze neg kak...hehehe
neg ja se preporucam za par kutija ak ekipa ide, pls da mislite na mene, ak treba unapred uplatim nekom parice da mi kupi, thx
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
o kakvim se to kutijama govori?? oću i ja...
|
|
![]() |
|
drvenjace povoljne....neg jel dolazi ona tvoja iz aust...ja vec cupkam na mjestuuuuuuuuuuuuuu
|
|
![]() |
|
svakakvim, bubamaro...sve moje drvene kutijice su iz euroshopa...cijene su vrlo povoljne (bar ovo što ja kupujem)...ima naravno i skupljih, ali te me ne zanimaju |
|
![]() |
|
i ja i ja i ja...pls kupi i meni, ja ti uplatim...molim...molim..molimmmmmmmmm miskopiskooooooooooooooo
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
došla je već, no iz beča, pa nije bila u ikei, niš se ne brini, odmah bum ih sad naručila od nje, a ak ću ja prije njenog idućeg dolaska ići u ikeu onda ih ja kupim.... |
|
![]() |
|
oćem i ja drvene kutije.........!!!!!!!!! svakakve...koga mogu žicat da mi kupim, paltim sve kaj treba...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |