moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 150> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kad vidim ovako predivno dvorište,poželim da sam tu,da mogu uzivat u ovakvim ljepotama i čarima vrta. nebi izlazila iz njega,na kraju bi me morali potjerat iz vrta jer bi postala dosadna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajde nek ti je sa srećom
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
[QUOTE=Horti]Jao meni ja sam ove slike tek danas našla ( to je razlog što sam te onako skromno žicala samo hibiskus )
![]() Vidim da te je cvjetna strast potpuno obuzela ![]() eto,nije uvijek skromnost vrlina
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajde probat ću i to da im nije hladno...nosim ih doma,tepat ću im i dohranjivati ih,ako ni onda ništa dajem ih tebi na usvajanje
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jao meni ja sam ove slike tek danas našla ( to je razlog što sam te onako skromno žicala samo hibiskus )
![]() Vidim da te je cvjetna strast potpuno obuzela ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
meni tijekom dana ima dosta svjetla u sobi,roleta mi je uvjek uvučena i spuštena tako da uvjek ima malo sjene,imam i 2 zavjese pa mislim da bi to mjesto odgovaralo cvjeću popout ljubičica i orhideje koje nesmiju na direktno sunce
|
|
![]() |
|
pretpostavljam da smiju,ali sjever je sam po sebi mračniji i ima više sjene pa ne znam da li bi im bilo dosta svjetla. Probaj ali ih prati kak se ponašaju.Ako se počnu čudno ponašati preseli ih
|
|
![]() |
|
smiju li orhideje na prozor na sjevernu stranu?
|
|
![]() |
|
evo ja ih usvojim
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ako se ne oporave,dajem ih na usvajanje
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ljeti ne smiju na južni prozor, samo zimi kad sunce nija tako jako
|
|
![]() |
|
bergenia,ajde da još nekoga ne doživljavaju osim mene
![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
stavite ih na prozor i u toplo,sad zimi može i na južni prozor. Zalijevajte štedljivo (ali ne da dehidriraju) i budu cvale.Ako izgledaju zdravo dajte im malo dopinga-prihrane i da vidiš cvijeta.Samo ne smije im biti hladno i slabo svjetlo
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
kontesae, nisi jedina!
- niti moje ne cvjetaju više od jedanput...
....vjerojatno mi imamo posebne vrste.... ha, ha, ha......
|
|
![]() |
|
predivno,
![]() |
|
![]() |
|
malo im zaprijeti možda se prestraše
![]() |
|
![]() |
|
zalijem ih pomalo kad sam na brdu,znači svakih tjedan dana i ne previše,odrezala sam stapku,ali ni mrdac..mislim da ću morati ozbiljno porazgovarati s njima
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
eto vidiš,baš šteta. Ljudi misle jer su tropske biljke da vole puno vode a to često zna biti kobno. Barem za ove kod nas,phalenopsise,dendrobijume,cimbidijume i sl. Za egzotičnije kao vande to ne vrijedi ali i one trebaju više zračne vlage nego puno zalijevanja
|
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
ja sam sve svoje ubila s previše vode
|
|
![]() |
|
Hvala Griva-čuvaj crčeko imamo samo jedno
Ja ti nakon cvatnje phalenopsise "ignoriram" da tak velim,smanjim im zaljevanje,ukinem prihranu i tak oko dva mjeseca. Cvjetnu stapku odrežem ispod zadnjeg cvjetnog pupa i nakon perioda mirovanja (recimo to tak...) počnem obilnije zalijevati i polako uvedem prihranu i to je to. Niti čak ništa ne orošavam,samo zalijem a između zaljevanja se supstrat prosuši. Više orhideja je ubilo previše vode nego previše suše..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |