JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 58> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Jassi.....prozori su MMMMMRAAAAKKKKK
![]() ![]() ma i sve ostalo.....ali prozori..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma jassi, šta da izdvajam kada je sve super!!!
Nadam se da je sineku bolje...ja svoga ne dajem već tjedan dana u "vutić" iz straha da ne fasuje gripu, jer je u našem "vutiću" opće rasulo...nema ni djece ni teta....ali dobro sada je gripozno vrijeme...
Nadam se da se uskoro i vidimo!!!
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
legendooo, prozori su moja opsesija, nisam to ni znala do prije decoupagea, doduše dok sam fotografirala napravila sam jednu jako jako dobru fotku, evo je u mom hodniku uokvirenu, super je. ma gdje samo nađeš tako fora daske, što su i to one kuhinjske???? pa ne mogu vjerovati, ja tražila takvo što ali sve imaju onaj visuljak koji mi se ne sviđa... radovi su legendarni, ali prozori su prozori, ipak! |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
a meni su prozori mrak...vidjeti ces kad dojdes, sve je manje prstavo i puno drugacije uzivo
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
meni je NAJljepša ova mala s morskim motivom.....
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
i sve si gruntam pa di ste svi i sad shvatim da je skoro ponoc....oooooooooooooooooo joj, odoh i ja nanati
|
|
![]() |
|
i zavrsena dva platna..konacno..jadna su se radila tjedan dana
![]() ![]() mali format je ovaj brodek-+ akril
![]() ![]() veliko platno-ovaj put kulturno radila boje s kistom, spuzvom i cetkicom za zubeke
|
|
![]() |
|
juhuuuuuuuuuuuuu
ok a sad kak sa i rekla.....nanosenje boje prsticima nakon salvete-sve je radjeno na drvetu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() htjedoh reci da boje nisu ovako vristece i u ovakvom kontrastu- u biti se lijepo prelijevaju i zagasitije su, puno bolje i zanimljivije u zbilji
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ak bute zdravi vidimo se u petak :) donosim staklene posude, boju, papir i tako to :)
|
|
![]() |
|
jao sam da nije kao kod nas, drzim fige
hvala curke, sad sam radila nekaj po drvetu sa salvetom i posto nisam mogla naci spuzvu koju sam htjela sve sam bojala prstima......poslikam pa stavim kad malisan ide spavati
ninochka koka fala lepa, neg sam da ti velim da sam bila tam kam i kralji idu pehe kad si probavala me dobit, a onda nije tebe bilo uz zicu...........
dupim ti placeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ej ženice, sudbe li klete, zvali su me iz vrtića da idem po Filipa, dobijo je temp. sad smo u istoj kakici ( da budem fina )
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ma zena ima energije da potepe tebe, mene i hippy s nama skupa :) covjece, to bi trebalo prodavati na male bocice :) od prevelike doze postanes skakavac :)
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
baš su slatke...kaj bi tek napravila da toni nije bolestan???....neumorna si...
|
|
![]() |
|
bu ju kapetan cuvao ako ga toni opet ne utopi u kadi :) nesto mu se zamjerio :)
|
|
![]() |
|
jezus maria...ok, sad ju stavljam na prozor da ne pati..kad dojdem kuci...sam da ne odleti nekam u frent
![]() |
|
![]() |
|
ok ti meni delfina, a ja od tebe vilu otkupim :) trenutno je jadna zatocena negdje u mraku smrc :) oslobodimo vile :) znas kak postoji fronta za oslobodjenje patuljaka, tak bum osnovala frontu za oslobadjanje vila :)
|
|
![]() |
|
ok, tvoja je, a da znas kupila sam ti i delfina
![]() |
|
![]() |
|
jassi, name the price za vilu ali jednostavno mora biti na mom zidu, sorry :)
ova vila jassi draga moja ova vila :)
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ajme...jel vidjela Ninochka ovu prvu salveticu.....to bu ti ziher popalila....ona je luda za vilama....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ma ona prva,prekrasna
salveta mrakkkkkkkk, kakkk biiii tiiiiii reklaaaaaaaaaaa
vidiš naučillllllllaa sammm i jjjjjjjjjjaa vikkkkkkkkaaaaaaattttt, u odma mi je lakše kad se izvičem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |