Zagreb u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | |
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo malo današnjih Zagrebačkih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za razliku od Kupe Sava je u koritu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opet je počeo dimiti! Ja sam najčešće s druge strane Save i jedino mi se sviđa noćni dojam tog dimnjaka! Puno lampi ima, pa baš "blešči"!!!
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Ne dimi se iz dimnjaka, opet nema grijanja.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Malo mostogradnje ...
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
......mmmmmmmmm ma djeluje bajkasto, carobno sve posipano njeznim bijelim snijegom
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Evo, pa vjerujte ako hoćete a ako nećete ne morate, no i ovo je Zagreb i zna biti čaroban, prekrasan kao iz bajke. Fotkano danas oko podne (magluština iznad grada grozna) 1 kilometar od stadina Dinamo u Barutanskom jarku, izgleda ovako:
![]() ![]() ![]() a da ipak povjerujete, u kutu se vidi bljuzga, kaljuža i tipični bljakastno smeđi snijeg u bijelom Zagrebu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
... ni mi nismo što smo bili!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ne kužim za čim žališ, za mladošću ili za Zagrebom, pa ponašaš se kao dijete na romobilu a Zagreb ionako nije više što je bio..
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
bravo franjice , evo mene za dva dana tamo da se podsjetim na sve te ljepote , zagreb je grad moje mladosti, žao mi je što to nije i sad
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Franjice prekrasno, a niti 2800 postova nije za odbaciti.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Pa ti si Franjice prava umjetnica.Jako lijepe fotkice i motivi.Super! |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Nisam vec skoro bila dvije godine u Zagrebu .
Uzivala sam u ovim slikama mog rodnog grada
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Samo u prolazu, na brzinu iz auta fotkano, čista naiva, ma baš mi je krasan ovaj pogled na voljeni mi grad (Peščenica)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Franjice, pa bilo je i vrijeme da se malo prošetamo Zagrebom. S pancirkama ili bez njih grad je prekrasan, a tvoji detalji medeni.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam što ste nas prošetali ljepšom stranom naše metropole.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pa čisto smo zaboravili stavljati fotkice metropole naše (bez obzira što je voih dana najveća potražnja za pancirkama), uvijek pronađem nešto što mi uljepša dan, pa da podijelimo
![]() ![]() ![]() Nisam jutros mogla vjerovati svojim očima, japanske jabuke velike kao grejpovi, kaže gazdarica kako još nisu zrele, trebaju postati crvene....
![]() Fotkano danas - 14.11.2008. godine ... ima toga još ali jurim na vlak
|
|
![]() |
|
Andrea prekrasno, ova zadnja slika je mrak, tako nešto predivno .
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Nešto što se mom oku dopalo
![]() Ovu ulicu bi trebalo preimenovati u Ulicu ljetnog jorgovana ![]() ![]() Gigantska tekoma sjetila me na priču "Začarani grah" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Predivno
![]() Uvijek kad gledam fotke moga predivnog rodnog grada sram me što sve druge fotkam a njega se ne sjetim nikada
![]() Moram jednom na izlet i po njemu
![]() |
|
![]() |
|
Što ćeš Manči, imale smo peh pa nismo stigle sve ni vidjeti od kiše, mislim da nam je Rijeka odnesla sunce u dijasporu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |