Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagreb u slikama
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagreb u slikama

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gogica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gogica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 20:30
Evo malo današnjih Zagrebačkih

za razliku od Kupe Sava je u koritu

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 10:20
Opet je počeo dimiti! Ja sam najčešće s druge strane Save i jedino mi se sviđa noćni dojam tog dimnjaka! Puno lampi ima, pa baš "blešči"!!! Big%20smile
Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 19:54
Ne dimi se iz dimnjaka, opet nema grijanja.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 19:52
Malo mostogradnje ...

Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 16:20
......mmmmmmmmm ma djeluje bajkasto, carobno sve posipano njeznim bijelim snijegom Approve
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 15:36
Evo, pa vjerujte ako hoćete a ako nećete ne morate, no i ovo je Zagreb i zna biti čaroban, prekrasan kao iz bajke. Fotkano danas oko podne (magluština iznad grada grozna) 1 kilometar od stadina Dinamo u Barutanskom jarku, izgleda ovako:

a da ipak povjerujete, u kutu se vidi bljuzga, kaljuža i tipični bljakastno smeđi snijeg u bijelom Zagrebu
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 07:30
... ni mi nismo što smo bili!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 20:23
Ne kužim za čim žališ, za mladošću ili za Zagrebom, pa ponašaš se kao dijete na romobilu a Zagreb ionako nije više što je bio..
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 19:23
bravo franjice , evo mene za dva dana tamo da se podsjetim na sve te ljepote , zagreb je grad moje mladosti, žao mi je što to nije i sad 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 09:29
Franjice prekrasno, a niti 2800 postova nije za odbaciti.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 23:33

Pa ti si Franjice prava umjetnica.Jako lijepe fotkice i motivi.Super!

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 22:20
Nisam vec skoro bila dvije godine u Zagrebu .
Uzivala sam u ovim slikama mog rodnog gradasmile76.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 21:43

Samo u prolazu, na brzinu iz auta fotkano, čista naiva, ma baš mi je krasan ovaj pogled na voljeni mi grad (Peščenica)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 21:59
Franjice, pa bilo je i vrijeme da se malo prošetamo Zagrebom. S pancirkama ili bez njih grad je prekrasan, a tvoji detalji medeni.
RIJEKA

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 21:19
Hvala vam što ste nas prošetali ljepšom stranom naše metropole.
život je more
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 20:57
Pa čisto smo zaboravili stavljati fotkice metropole naše (bez obzira što je voih dana najveća potražnja za pancirkama), uvijek pronađem nešto što mi uljepša dan, pa da podijelimo

Nisam jutros mogla vjerovati svojim očima, japanske jabuke velike kao grejpovi, kaže gazdarica kako još nisu zrele, trebaju postati crvene....

Fotkano danas - 14.11.2008. godine ... ima toga još ali jurim na vlak
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2008 u 18:57
Andrea prekrasno, ova zadnja slika je mrak, tako nešto predivno .
RIJEKA

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2008 u 17:06
Nešto što se mom oku dopaloLOL
Ovu ulicu bi trebalo preimenovati u Ulicu ljetnog jorgovanaWink

Gigantska tekoma sjetila me na priču "Začarani grah"LOL

Na vrh
gogica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gogica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2008 u 17:03
PredivnoThumbs%20Up

Uvijek kad gledam fotke moga predivnog rodnog grada sram me što sve druge fotkam a njega se ne sjetim nikada Embarrassed

Moram jednom na izlet i po njemuSmile
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2008 u 16:46
Što ćeš Manči, imale smo peh pa nismo stigle sve ni vidjeti od kiše, mislim da nam je Rijeka odnesla sunce u dijasporu!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.