goga-zg,moji prvi pokušaji |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Božićna je super, nastavi tako. (gdje si kupila salvete?)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
da sve sam radila na pločicama.
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
salvete sam kupila u metrou,lumosu,hobi artu.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ma mislila sam točnije na zvijezdu
|
|
![]() |
|
zvijezdu u metrou.ali moraš dobro prekopati po kutijama.cijena 12.80 kn.
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
bila u metrou popodne i nisam bas nasla nekaj lijepog (bila sam u onom na jankomiru). salvete su ili nekak obicne ili ne znam, nisu mi bile inspirativne, kao da tek treba stici pravi izbor.
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ninochka, pa ti se samo skićeš po shopping centrima....blago tebi... |
|
![]() |
|
ja sam bila u subotu u metrou ali u sesvetama.
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bila i ja u tome za vikend i baš se čudila a kam sam ja gledala da nis našla lijepih salveta!! ![]() |
|
![]() |
|
da li si gledala na stalažicama koje su blizu blagajni.
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Neeeeeeeeee!!
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
gogazg, supe su ti radovi, svaka čast, ma divno radiš...veseli su jako
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
gledala sam da me netko ne pobere kak se ekipa gura na blagajni :( nisam gledala kod blagajni :( znaci tam na onim nabacanim hrpama tam si nasla te lijepe? planiram se zaletiti do sesveta ovih dana pa bum vidjela kaj ima.
|
|
![]() |
|
mislim da će ih još dobivati tek je početak 12.mj. možda sam ja naletila baš kad su ih dobili,jer je bilo neraspakiranih kutija. valjda ćeš ih naći.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Goga, oprosti ali tek sam sada zavirila u tvoje prekrasne pretpostavljam da su keramičke pločice, ali nije ni važno jer će biti predivan ukras tvom hodniku.
Kako sam i sama početnik tvoji mi se radovi prema mojima čine profesionalni.
Draga samo tako naprijed.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kad mi dođe napravim stvarno nešto lijepo.ali ima dana kada nemam ni volje ni inspiracije, ništa mi ne ide od ruke. tvoju su radovi super,najvažnije da si ti zadovoljna s njima.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma prelepo,mogu samo da se divim vasim radovima
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ma nemoj zezati!!!! To su super radovi. Super !!!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bravo.....jako lijepo...svidjaju mi se novogodišnji uzorci ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
meni se amarilis najvise svidja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |