moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 150> |
Korisnik | |
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ...tek sad zalutala u tvoj vrt.... herc bu mi prepukel... :) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
može i to,a kad završimo selimo k meni na radove
![]() nego ti odaj tajnu kako natjeraš orhideje da ponovo cvjetaju jer moje ni makac ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hana ljubice su ti krasne, prava boja za ljubicu.
Hortikultura, uh, da sad završavam srednju školu točno bi znala šta dalje...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ma može, samo da budem dobar učitelj
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mogu i ja na tečaj, pa će me Lantana zaposliti da joj budem pomoćnik
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
može
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Najbolje da ti mene podučiš pa da se ja iz informatike prebacim na hortikulturu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
joj dojdem ja sa šleperom po orhideje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Najbolje Hana da mi tebe zaposlimo u hotelima za hortikulturu. U wellness centaar je prošle godine došlo, slušaj ovo ne pretjerujem pun šleper orhideja, strelicija, cikas palma i ostalog ukrasnog bilja. Mi smo se samo divili, nisi znao što je ljepše da li cvijeće ili ukrasne dizajnerske vaze. I nakon godinu dana: sve orhideje su ocvale i dalje ništa, strelicije su uglavnom propale, cikasice se još nekako drže a ostalo bilje tako tako.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kontesa onda te pozovem na proljetne radove
![]() a pošto je već hladno za čeprkanje po vani evo malo mojih orhideja, sve su pred cvjetanjem
![]() točkasti phalenopsis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dogovoreno ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
da iz UK ili od kud stignem |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
hana, gdje nabavljas te sjemenke?
Iz Engleske ?(naime to je engleska firma pa pitam). Ja od njih kupujem vecinu sjemenki.
|
|
![]() |
|
da, egzotika mi je super ali često mi se nešto "upokoji" sam tak. Od egzotike u vrtu imam samo agapantus,plumbago,vignu caracalu,antigonon,pasiflore,močvarni hibiskus i solandru maximu.Ali to bi mogla nazvati vrt u lončanicama jer je sve u njima pa onda zimi sve to selim u kuću - ah veselja..
|
|
![]() |
|
Hana evo još sam jednom pogledala tvoje biljčice, kako si to skromno nazvala, pa ti si pravi kolekcionar i malo naginješ na egzotiku što se meni jako sviđa i nadam se da ću jednom vidjeti u živo tvoj vrt.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hoya traje mi puno prekratko
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
hana, koliko tebi traje dan ? Je l´stigneš spavati
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
da, začudila bi se što sve drugi prodaju,kod nas se to nikome ne "isplati" pa onda kupujemo vani
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
pa ti si Hana pola trgovine opustošila
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
joj pa ne misliš valjda da sam ja neki talent po tom pitanju |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |