proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 81> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepo Proljeće....favorit mi je kutijica
![]() Od čega je? Ja patim na drvene ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mislim da nije drvena, jer je bila obložena ali ubi me ako znam od čega je |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
hvala, a kada ćemo tvoje nove radove vidjeti???
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš lijepa kutijica a i sve ostalo je lijepo |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
nisam nešto bila vrijedna zadnjih dana...raskrčila sam silan đumbus koji sam napravila pa sam malo guštala u redu |
|
![]() |
|
Ja čekam, znam da će se isplatiti
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako,jako lijepo,sve ljepse i ljepse ,to san ti vec rekla,ali nek se zna i ovako sluzbeno..
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Drago proljeće, što se tiče onih boca fantastične su. Da li je zlatni lak u spreju ili ????
|
|
![]() |
|
Curke hvala vam na komplimentima...
Boce na sebi imaju i zlatnu boju, zlatni štras i crveni i zlatni lak u spreju.
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Lijepo lijepo... i ja bih izdvojila kutiju.. baš je medena!!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
PROLJECE!!!! posalji mi adresu na pm jer je jassi u zguzvi, mish se razbolio pa do kraja tjedna nis od dostave. lakse mi je da ti postom posaljem sutra dobijes na kucnu adresu.
uglavnom danas ne idem k njoj jer je mish bolestan a imam trudnicu u uredu.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
moji favoriti prva slikica i zadnji tanjurcek....k r a s n ooooooooooo |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
oooo, evo i tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A tako se loše vidi, baš šteta...
U svakom slučaju tebi hvala na komplimentu, ali ja ipak ostajem pri onome što sam rekla, a to je da si ti stvarno odskočila od svojih početničkih radova!!!
![]() |
|
![]() |
|
Jassi onda ti imaš isti ukus kao i moja sestra!!!
Prva slika i zadnji tanjur su za nju napravljeni i mogu ti reći da se stvarno oduševila...
Prvo je uzela prvu pločicu i onda vidjela ovu zadnju salvetu i naručila mi ovaj tanjur...znaš bila sam ti jako važna kada je naručila da joj nešto napravim!!!
Hvala ti na komplimentima, jer ako mi ga ti daš onda se mogu praviti malo važna....
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
daj daj....nisam ja neki picasso, zaista je lijepo
|
|
![]() |
|
Jel ti to mene malo zezaš!!!
Kada vidim tvoje radove imam otprilike ovakav izraz lica:
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |