JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pogledaj mi kalupe za kolace rudolf i drustvo-kuhinjski artikli-oko 7 kn!!!! uzmi miiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hehehe, sad sam i drugu stranu cd-a ofarcala s akrilom i sa kontur bojama ukrasila....lalalaaaa
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
btw glede cdova trazim nacin kako to napraviti a da cd ostane upotrebljiv. do sada neuspjesna i svi su neupotrebljivi za gledanje i slucanje, jedino za sto mogu sluziti je kao ukras :( smrc.....web veli da su osjetljivi pa si ti sad misli....smrc....
nagovorila majku, idemo u kiku trositi pare :) |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ja cu popi...t,cd-eve si oslikavala,koja luda ideja,najoriginalnija do sada.ma ti si zeno cila originalna,skupa sa svojim radovima.i citan ti blog,i mogu rec da mi se jako,jako sviđa
![]() |
|
![]() |
|
hugs manijace koji ce mi rasturiti kiki...prosim polako sam da i nama ostane. e ako ides u kiku daj pls pogledaj na dijelu kuhinje, odma iza platna i bozicnog djela, da li su dobili kalupe za kolace djecji motiv rudolf(sob) i prijatelji, bilo je u katalogu da ce dobit i cijena oko cca 7 kn taj komplet od mislim 4 kalupa...pls
laku noc suseda
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
aj budem np. vidimo se u pon idem u kadu. zgnjecila me teta i vrat me boli manje ali zato me sve ostalo boli za vristat :( lavanda u kadi i spavam tamo :) hugs draga otkacena zeno :) i susjedo :)
|
|
![]() |
|
donesi mi dve kutije,platim, vec sam kupila lak...bus vidla koji je, ne da mi se sad kopati po spajzi
|
|
![]() |
|
kutija se jos susi na stolu. nemoj kupovati onaj gelasti krakle koji se malo teze razvlaci kistom. kupi onaj drugi koji je kao lak i nanesi deblji sloj boje i pucat ce ti velike pukotine.
hoces da ti donesem kutijicu da isprobas i sama kakve su? lako odem nabaviti josh :) |
|
![]() |
|
kaj se mene tice mozes u dnevnoj i spavati......cekam te
hehehe da mi je bilo vidjet tu kutiju nakeljenu...hihihi
e fino u ponedelek s tobom isprobam krakle ...lalalaaaaaaa
|
|
![]() |
|
cuj, imam jurece bestije jednu u drugom pubertetu a jednu koja prelazi iz beba faze u pubertet. u svakom slucaju, danas sam jednog sisala jer je imao krakle po ledjima jer je morao rit nalijepiti na kutijicu koja se susi.
kaj da velim, sve me strah kak bu bor prezivio :) vidimo se u ponedjeljak, bojim se da bu me netko morao doci sterati da se ne zadrzim predugo :) hihi :) |
|
![]() |
|
dojdi mala k meni da te usvojim, no sam da znas kod mene je red, ja sam mama urlavica
![]() hvaladraga, no moj mali nije bas zainteresiran za maljanje bojama ali ga i ne silim jer dobis kontra efekt, ali voli kad mu mama napravi nekaj....razvlaci daskice sa slikama po cijelom stanu i karte i svasta....no isto tako zna projuriti izmedju radova kaj se suse pa su i on i majica i radovi jedna velika umjetnost
ok-kad useljavas mladjem bratu
![]() |
|
![]() |
|
jassi, ti si najbolja mama koju dijete moze pozeljeti. obozavam mastovite mame koje iz nicega stvore nesto prekrasno za svoje dijete, a ne pribjegavaju kupovini u ducanu. nemam rijeci.....usvoji me? :)
|
|
![]() |
|
danke danke, ja bi i vise ali vidis da su mi pocele braniti....evo prijavljujem da sam dovrsila cd-e i slike tonceka i da idem gledati TV .........
ali mi se mota par idejaa....................
|
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
već dugo nisam vidjel ovoliku kreativnost
|
|
![]() |
|
bum smanjila....ozbac, sam cu dovrsiti zapoceto i ni makac vise
gogs, spavam....hm ...pa oko 5sati ....hehehe...navikla sam tako, onda vikendom kad mali ode na par sati mojoj mami, taj dan zamrem u krevetu
![]() tkanina ce pricekati obecavam
hvala na komplimentima za radove
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Sve je lako kad si mlad,i podočnjaci dobro ti stoje... Pa kada spavaš ženo??? Radovi su ti super
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Bojim se da ne bus smanjila
imas i tkaninu i ljepilo a sigurno i dobre ideje
![]() |
|
![]() |
|
buba marooo di siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
evo me, ustala....smanjujem sad za ozbac od danas, nije bila sala
e dalje....sad moram zavrsit cd-e dakle druga strana da dobije b oju i ukrad i zakalendar kutije unutarnje moraju dobiti vrpce za izvlacenje
i onda odmaram, to je za danas i sutra, a da i slike do kraja zalijepiti...
nego gledam onaj decaupage za tkaninu i mislim si -imam za tkaninu lijepilo, imam zuticu....mogla bi neke vrece probati.....
iris thx
gortyna- thx
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
ono s cd-ima ti je luda ideja
kalendar je ispao super kao i sve ostalo sto ti dodje pod ruku
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |