Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 10:31
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

btw glede cdova trazim nacin kako to napraviti a da cd ostane upotrebljiv. do sada neuspjesna i svi su neupotrebljivi za gledanje i slucanje, jedino za sto mogu sluziti je kao ukras :( smrc.....web veli da su osjetljivi pa si ti sad misli....smrc....

nagovorila majku, idemo u kiku trositi pare :)

pogledaj mi kalupe za kolace rudolf i drustvo-kuhinjski artikli-oko 7 kn!!!! uzmi miiiiiii
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 10:27
hehehe, sad sam  i drugu stranu cd-a ofarcala s akrilom i sa kontur bojama ukrasila....lalalaaaa
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 09:35
btw glede cdova trazim nacin kako to napraviti a da cd ostane upotrebljiv. do sada neuspjesna i svi su neupotrebljivi za gledanje i slucanje, jedino za sto mogu sluziti je kao ukras :( smrc.....web veli da su osjetljivi pa si ti sad misli....smrc....

nagovorila majku, idemo u kiku trositi pare :)
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 00:31
ja cu popi...t,cd-eve si oslikavala,koja luda ideja,najoriginalnija do sada.ma ti si zeno cila originalna,skupa sa svojim radovima.i citan ti blog,i mogu rec da mi se jako,jako sviđa  Thumbs%20Up
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 22:30
hugs manijace koji ce mi rasturiti kiki...prosim polako sam da i nama ostane. e ako ides u kiku daj pls pogledaj na dijelu kuhinje, odma iza platna i bozicnog djela, da li su dobili kalupe za kolace  djecji motiv rudolf(sob) i prijatelji, bilo je u katalogu da ce dobit i cijena oko cca 7 kn taj komplet od mislim 4 kalupa...pls

laku noc suseda
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 22:26
aj budem np. vidimo se u pon idem u kadu. zgnjecila me teta i vrat me boli manje ali zato me sve ostalo boli za vristat :( lavanda u kadi i spavam tamo :) hugs draga otkacena zeno :) i susjedo :) 
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 22:24
donesi mi dve kutije,platim, vec sam kupila lak...bus vidla koji je, ne da mi se sad kopati po spajzi
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 22:23
kutija se jos susi na stolu. nemoj kupovati onaj gelasti krakle koji se malo teze razvlaci kistom. kupi onaj drugi koji je kao lak i nanesi deblji sloj boje i pucat ce ti velike pukotine.

hoces da ti donesem kutijicu da isprobas i sama kakve su? lako odem nabaviti josh :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 22:21
kaj se mene tice mozes u dnevnoj i spavati......cekam te

hehehe da mi je bilo vidjet tu kutiju nakeljenu...hihihi
e fino u ponedelek s tobom isprobam krakle ...lalalaaaaaaa
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 22:10
cuj, imam jurece bestije jednu u drugom pubertetu a jednu koja prelazi iz beba faze u pubertet. u svakom slucaju, danas sam jednog sisala jer je imao krakle po ledjima jer je morao rit nalijepiti na kutijicu koja se susi.

kaj da velim, sve me strah kak bu bor prezivio :)

vidimo se u ponedjeljak, bojim se da bu me netko morao doci sterati da se ne zadrzim predugo :)

hihi :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 21:56
dojdi mala k meni da te usvojim, no sam da znas kod mene je red, ja sam mama urlavicasmile96 pitaj bubamaru!!!!! hehehe

hvaladraga, no moj mali nije bas zainteresiran za maljanje bojama ali ga i ne silim jer dobis kontra efekt, ali voli kad mu mama napravi nekaj....razvlaci daskice sa slikama po cijelom stanu i karte i svasta....no isto tako zna projuriti izmedju radova kaj se suse pa su i on i majica i radovi jedna velika umjetnost
ok-kad useljavas mladjem bratusmile188
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 21:51
jassi, ti si najbolja mama koju dijete moze pozeljeti. obozavam mastovite mame koje iz nicega stvore nesto prekrasno za svoje dijete, a ne pribjegavaju kupovini u ducanu. nemam rijeci.....usvoji me? :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 21:50
danke danke, ja bi i vise ali vidis da su mi pocele braniti....evo prijavljujem da sam dovrsila cd-e i slike tonceka i da idem gledati TV .........
ali mi se mota par idejaa....................
Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 20:56
već dugo nisam vidjel ovoliku kreativnost
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 20:36
bum smanjila....ozbac, sam cu dovrsiti zapoceto i ni makac vise

gogs, spavam....hm ...pa oko 5sati ....hehehe...navikla sam tako, onda vikendom kad mali ode na par sati mojoj mami, taj dan zamrem u krevetusmile45

tkanina ce pricekati obecavam

hvala na komplimentima za radove
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 20:14
Sve je lako kad si mlad,i podočnjaci dobro ti stoje... Pa kada spavaš ženo??? Radovi su ti super
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 19:33
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

evo me, ustala....smanjujem sad za ozbac od danas, nije bila sala

e dalje....sad  moram zavrsit cd-e dakle druga strana da dobije b oju i ukrad i zakalendar kutije unutarnje moraju dobiti vrpce za izvlacenje
 i onda odmaram, to je za danas i sutra, a da i slike do kraja zalijepiti...

nego gledam onaj decaupage za tkaninu i mislim si -imam za tkaninu lijepilo, imam zuticu....mogla bi neke vrece probati.....

iris thx

gortyna- thx

Bojim se da ne bus smanjila
imas i tkaninu i ljepilo a sigurno i dobre ideje LOL
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 18:12
buba marooo di siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 17:53
evo me, ustala....smanjujem sad za ozbac od danas, nije bila sala

e dalje....sad  moram zavrsit cd-e dakle druga strana da dobije b oju i ukrad i zakalendar kutije unutarnje moraju dobiti vrpce za izvlacenje
 i onda odmaram, to je za danas i sutra, a da i slike do kraja zalijepiti...

nego gledam onaj decaupage za tkaninu i mislim si -imam za tkaninu lijepilo, imam zuticu....mogla bi neke vrece probati.....

iris thx

gortyna- thx
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 17:50
ono s cd-ima ti je luda ideja
kalendar je ispao super kao i sve ostalo sto ti dodje pod ruku
Wink

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.