moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 89> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nadam se da nas nisi vidjela. Opet sam se šuljala po tvom dvorišču, ali sam sa MKM. Morala sam te pohvaliti. U temi o buhaču (barem mi se čini) htjela si sadnicu.
MKM ide u Dalmaciju u veljači i iz maslinika će spremiti (umjesto što obično baca) nekoliko sadnica. Ako ne zaboravi poslat ću ti, samo mi potvrdi ako želiš!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja uopće nisam tu bila,Hoya,hvala ti
![]() Kat.rea,ovako,ovo prvo malo sa žutim cvjetićima nikako da zapamtim kako se zove.Uglavnom,meni je preslatko.Malecka biljčica,sva je na zemlji.Lijepa mi je i bez cvijeta jer je stalno,cijele godine,ovako sredbna.Trajnica,kamenjarka,voli sunce.Drugo je neka margareta.a ovaj žuto-narančasti bi neki ljiljan trebao biti.Čini mi se da sam to prošle godine kupila lukovicu.
Šta se majčine dušice tiče,ja imam nekoliko vrsta i najviše mi se dopada ona sasvim niska,što je skroz na zemlji.Lijepo izgleda,možeš ju gaziti koliko hoćeš ona se brzo oporavi.
Hvala ti na pohvalama i ako ti mogu kako pomoći,samo se javi.
![]() Naravno,ako hoćeš šta od tih biljkica,zapiši i javi mi u proljeće.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha, konačno sam uspjela pregledati "tvoje dvorišće". Moram ponavljati već rečeno, ali to je stvarno prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
[QUOTE=shasha]Nebudem danas slike stavljala no ovog moram.
Malac je "visok" svega nekih 20ak cm i ima,na žalost,samo taj jedan cvijet ali je zamirišao ne samo terasu nego i dnevnu sobu.To definitivno nije za saditi u tegle pa u sobu sa njime
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=shasha]malo žutog..
![]() ![]() Jao što su mi lijepe biljčice. Što je to?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Konačno sam našla tvoje dvorište. Sva sreća da ga nisam vidjela prije. Nebi moje od srama stavljala.
Shasha, ovo je nešto prekrasno. Toliko toplo, tolko uredno, diskretno, a bogato ...
Sigurno sam ponovila po deseti put tuđe komentare; čitala sam do polovice - ne mogu više.
Neću stavlljati smajliće - ponavljam sve već stavljene i MOJ DUBOKI NAKLON !!!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala cure(i dečki,jer ne znam svrstati Felixa)
![]() Ma dajte,oni su sretni kaj im panjeve pokupim(i manje imaju za piliti i cijepati)
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kako si ti bila vrijedna....na proljeće će opet biti predivno kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Wow Shasha
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ahaa skužila sam phlox samo nisam bila sigurna jeli ono klinčić
![]() ![]() i uvijek nove ideje imaš ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kao i uvijek - prekrasno... Ovo s prekopavanjem travnjaka mi je baš simpatično |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno dvorišče, voljela bi ga jednom vidjeti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Znači tak, prekopavaš travnjak lagano...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
mi uvjek malčiramo s tim i nikad nije bilo nikakvog problema
vrt ti je jako ljep i (pre)uredan |
|
![]() |
|
Korijenko,iskreno,poima nemam.Znam o čemu pričaš,to i ja radim,no ja od toga radim kompost.Da li je to dobro za malčiranje,ne znam,ja to nebi radila.Rađe bi stavila lišće ili slamu(netko je o tome pisao kod bio vrta).
Mislim da negdje ima tema o malčiranju pa pogledaj tamo,ako nema daj pitaj negdje u"savjetima"da ti nebi nešto krivo rekla.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha netko me okupirao plavim cvijećem, pa sam tek sad stigla u tvoje dvorišće, koje je vidim u novom ruhu i koje izgleda prekrasno. Čuvarkuće su preslatke, a tek kad se rašire. Jedva čekam proljeće da vidim kako će to biti pod proljetnim suncem.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Shasha ja sam nasleckala granje od voćki i od breza koje sam obrezala. Granje ne baš debelo stavljaš u sjeckalicu (radi na struju) i dole ti pada kao deblja pilotina (piljevina) koja se upotrebljava za malčiranje, samo ja ne znam da li to mogu staviti tako friško ili moram staviti u vreće da malo odstoji. |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Naša shasha se malčice ponovila...
....lijepo Boga mi....
....
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Moli Boga da susjedu ne sfali drva za ovu zima, jer ak zaškripi prava zima i on dođe po svoj panj bit će
![]() ![]() Baš mi se sviđa sve tvoje bilje,pogotovo ona neka zelena krizantema. Vidi se da sa puno ljubavi uređuješ svoje biljno carstvo. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima Korijenko,ja sam tu koru kupila.Ne razumijem baš,ti si nasjeckala koru ili...??
Kontesa,te male biljčice uz rub su ti pretežno majčina dušica.Imam 3 vrste no jedna je super za te rubove jer je jako malena,sva je na zemlji i super je za oblikovanje(kad preraste svoj dio,porežem je).A ima tu i phloxa i onih starinskih niskih karanfilića,no vjerojatno si ipak mislila na majčinu dušicu
![]() Hvala Felix,zvati ćemo je"mačić"(ili od milja"mujcek"
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |