Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 39> |
Korisnik | |
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako greškom?!? Mace su najljepše cvijeće u vrtu
![]() Posebnu ljepotu vrtu daju baš mace koje drijemaju među cvijećem, pas koji odmara u hladu nekog grma, ptice na granama drveća ili patkice koje se bezbrižno brćkaju u jezercu.
Kod tebe svega toga ima, pa ti zato vrt i jest tako božanstven.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
to me je majka obradovala
![]() mace su greskom postavljene ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Aha, kupuju se lukovice, ne možeš izdržati kao niti ja, a tek na proljeće kada se budemo hvalili s procvjetanim - ma biti će to prava fešta od lukovica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vazi SilveK
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ah, planiranje....i to je lijepi dio vrtlarenja...ja već imam svakakve ideje za iduću godinu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
raduje me Trisa:)))
vetar se ne sali,citav dan puse...posadila sam sve sto mi je MKM donela sa putovanja,nadam se da ce biti neke koristi od toga.Znam da je zadnji voz za sadjenje. Dovukla sam i malo zemlje,pokupila osusene kadife i to je to za ovu godinu.Sad cu da planiram sta treba nabaviti na prolece,a zelje su mi velike. Dobila sam i semenke kaki jabuke,pa cu nekoliko dana seme da prelijem vrucom vodom i posle toga da posadim.Mozda me i iznenadi,samo sto se posle treba kalemiti,tako sam negde procitala. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Neka Gio tebe neće ni snijeg spriječiti da nešto ne radiš, ali kako će dio tvoje bašte sada biti u mom dvorištu, biti ćeti "malo lakše"
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bas dobar naziv
![]() jucer sam napokon povadila kane,koliko vidim na vreme...upravo poceo da pada sneg,samo mi zao sto je padala kisa i tko zna da li ce se zadrzati... |
|
![]() |
|
Valjda moje ide s mora preko Zagreba u Rijeku ili mi ga nosi golub pismonoša.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ne zahvaljuj!Vazno je da je stiglo!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Stiglo sjeme, možeš odahnuti. Hvala ti najljepša
![]() |
|
![]() |
|
Siroti leštirići u ovo doba godine...i ja sam jednom pokušala spasiti takvog leptira u zimi, ali nutra na sobnom cvijeću nije preživio
![]() |
|
![]() |
|
u kuci je toplo,dobro nije ni napolju punooo zima,al ipak razmisljam kako ce to podneti novi grmici...
a zadnja slikaje fotkana bas kasno,skoro da je pao mrak. |
|
![]() |
|
Ova zadnja slika (sve u plavom naravno)ti je predivna. Nadam se da je leptirić preživio, a nadam se da ti je u kući toplo i da uživaš.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ovog slatkisa sam pronasla pre par dana u kanti s malo vode,pokusala ga osusiti,sta se posle desilo s njim pojma nemam
![]() ![]() pocelo da se beli ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brrrrrr...malo pre poceo padati sneg,prava mecava,ubrzo je stao...sada promice po koja pahulja,jadne biljcice
|
|
![]() |
|
na mom pakovanju pise da se sadi do XII,pa sta im bude
![]() i drugu ruzu presadila,pocistila djumbus i to je to ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e sad imam jedno pitanjce (kao i uvijek) vidjela sam već na dva tri dnevnika da sad sadite frezije,a ja sam ih sadila prema uputama na pakiranju i cvijetale su ljeti i sad sam ih spremila...neće se smrznuti?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
pocela sam
![]() posadila ixiu i frezije,presadila jednu ruzu a sad idem drugu |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |