Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gioiaa-dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gioiaa-dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 39>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 09:32
Kako greškom?!? Mace su najljepše cvijeće u vrtu LOL!

Posebnu ljepotu vrtu daju baš mace koje drijemaju među cvijećem, pas koji odmara u hladu nekog grma, ptice na granama drveća ili patkice koje se bezbrižno brćkaju u jezercu.

Kod tebe svega toga ima, pa ti zato vrt i jest tako božanstven.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 17:24
to me je majka obradovala

mace su greskom postavljene
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 09:27
Aha, kupuju se lukovice, ne možeš izdržati kao niti ja, a tek na proljeće kada se budemo hvalili s procvjetanim - ma biti će to prava fešta od lukovica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2008 u 09:07

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 21:37
vazi SilveK
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 21:18
Ah, planiranje....i to je lijepi dio vrtlarenja...ja već imam svakakve ideje za iduću godinuLOL. Ako trebaš nešto iz moje đungle, samo javiBig%20smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 15:56
raduje me Trisa:)))

vetar se ne sali,citav dan puse...posadila sam sve sto mi je MKM donela sa putovanja,nadam se da ce biti neke koristi od toga.Znam da je zadnji voz za sadjenje.
Dovukla sam i malo zemlje,pokupila osusene kadife i to je to za ovu godinu.Sad cu da planiram sta treba nabaviti na prolece,a zelje su mi velike.
Dobila sam i semenke kaki jabuke,pa cu nekoliko dana seme da prelijem vrucom vodom i posle toga da posadim.Mozda me i iznenadi,samo sto se posle treba kalemiti,tako sam negde procitala.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 14:32
Neka Gio tebe neće ni snijeg spriječiti da nešto ne radiš, ali kako će dio tvoje bašte sada biti u mom dvorištu, biti ćeti "malo lakše"
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 14:01
bas dobar naziv
jucer sam napokon povadila kane,koliko vidim na vreme...upravo poceo da pada sneg,samo mi zao sto je padala kisa i tko zna da li ce se zadrzati...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 20:34
Valjda moje ide s mora preko Zagreba u Rijeku ili mi ga nosi golub pismonoša.smile114možda i ovako sad imamo u Rijeci klizalište zove se "Morska pahuljica" - što nije fora.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 20:04
Ne zahvaljuj!Vazno je da je stiglo!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 15:59
Stiglo sjeme, možeš odahnuti. Hvala ti najljepša smile79
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 20:58
Siroti leštirići u ovo doba godine...i ja sam jednom pokušala spasiti takvog leptira u zimi, ali nutra na sobnom cvijeću nije preživioCry
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 18:37
u kuci je toplo,dobro nije ni napolju punooo zima,al ipak razmisljam kako ce to podneti novi grmici...
a zadnja slikaje fotkana bas kasno,skoro da je pao mrak.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 17:34
Ova zadnja slika (sve u plavom naravno)ti je predivna. Nadam se da je leptirić preživio, a nadam se da ti je u kući toplo i da uživaš.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 16:51
ovog slatkisa sam pronasla pre par dana u kanti s malo vode,pokusala ga osusiti,sta se posle desilo s njim pojma nemam

pocelo da se beli
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 16:22
brrrrrr...malo pre poceo padati sneg,prava mecava,ubrzo je stao...sada promice po koja pahulja,jadne biljcice
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 22:21
na mom pakovanju pise da se sadi do XII,pa sta im bude
i drugu ruzu presadila,pocistila djumbus i to je to
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 21:18
e sad imam jedno pitanjce (kao i uvijek) vidjela sam već na dva tri dnevnika da sad sadite frezije,a ja sam ih sadila prema uputama na pakiranju i cvijetale su ljeti i sad sam ih spremila...neće se smrznuti?
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 13:35
pocela sam

posadila ixiu i frezije,presadila jednu ruzu a sad idem drugu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.